ΓυναίκαΟμορφιά

Σταμάτης Γαρδέλης: «Αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης, θέλω να δω τι θα πουν όσοι έχουν στραφεί εναντίον του»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την πρόσφατη δήλωση υποστήριξης που έκανε προς τον Πέτρο Φιλιππίδη, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι.

Η επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο πώς σας φάνηκε;

Ωραία ήταν, τα είχε όλα. Το έργο ήταν συγχρονισμένο με την εποχή και τη θέση του Κιμούλη. Και ο κόσμος μέσα χειροκροτούσε και ο κόσμος έξω αντέδρασε, μια χαρά. Είναι μεγάλος ηθοποιός ο Κιμούλης και έχει κάνει σχολή.

Μετανιώσατε για αυτή τη δήλωση που κάνατε για τον Πέτρο Φιλιππίδη με δεδομένο πως κανένας δεν αμφισβήτησε το ταλέντο του; Το αν έχει ή δεν έχει ήθος, ένας ηθοποιός στη ζωή του είναι μια τελείως άλλη ιστορία;

Όχι, δεν το παίρνω πίσω, θεωρώ πως είναι από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έχουν περάσει ο Πέτρος Φιλιππίδης. Αν με ρωτήσετε για την προσωπική του ζωή, θα αποφασίσουν τα δικαστήρια. Αυτό που έχει συμβεί δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Βεβαίως να τιμωρηθεί αλλά εγώ τον λυπάμαι, είναι κρίμα.

Λυπάμαι για όλο αυτό που έχει συμβεί. Είναι μέγας ηθοποιός αλλά δεν επιτρέπεται να δίνει τέτοιο παράδειγμα αν τα έχει κάνει όλα αυτά.

Αν αθωωθεί, θα τον δεχτεί πίσω ο χώρος;

Εγώ θέλω να δω αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης, τι θα πουν όλοι αυτοί που έχουν στραφεί εναντίον του. Αν αθωωθεί, θα αποφασιστεί από το δικαστήριο και αυτό θα σημαίνει ότι το κατηγορητήριο δεν στέκει. Υπάρχει μια βιασύνη και έχουμε γίνει όλοι μας δικαστές. Εγώ δεν λέω είναι δεν είναι, περιμένω.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button