Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Χρήστος Σερέλης: Πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι για την Μακάμπι, θέλουμε πολύ να φτάσουμε στο Final Four

“Όλη η ομάδα εκφράζει τα συλλυπητήρια της στον coach” είπε ο Χρήστος Σερέλης, πριν αναφερθεί στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Περιστερίου και τα προσεχή ματς με την Mακάμπι Tελ Aβίβ, για τα πλέι οφ στη Euroleague.

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι και τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για την νίκη με το Περιστέρι: “Όλη η ομάδα εκφράζει τα συλλυπητήρια στον κόουτς. Συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πρόκριση και του ευχόμαστε καλύτερα. Περιμέναμε δύσκολο ματς. Είχαμε κάποιες απώλειες της τελευταίας στιγμής. Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν καλοί αμυντικά και κάναμε και λάθη στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε φάσεις με τον Μήτογλου. Πήραμε το ματς, όχι με τον τρόπο που θέλαμε. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε”.

Για τη σειρά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Ξέραμε πως είχαμε ένα δύσκολο ματς σήμερα. Οι προπονητές κοιτάζουμε την Μακάμπι, βλέπουμε πράγματα, αλλά δεν είχαμε πει κάτι στους παίκτες. Μας έχει νικήσει δυο φορές η Μακάμπι, αυτό είναι κάτι επιπλέον. Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζω όλοι υγιείς. Θα γυρίσει ο κόουτς, πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι. Θέλουμε πάρα πολύ να φτάσουμε στο Final Four”.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Χρήστος Σερέλης: Πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι για την Μακάμπι, θέλουμε πολύ να φτάσουμε στο Final Four δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button