Πολιτική

Εξαφάνιση 31χρονου στο Μεσολόγγι: Εντοπίστηκαν κηλίδες αίματος σε βάρκα

Κορυφώνεται η αγωνία στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν εντοπιστεί κηλίδες αίματος σε μια βάρκα, με τους αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο, προκειμένου να εξετάσουν το συγκεκριμένο εύρημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εν λόγω εύρημα θα εξεταστεί από τους ειδικούς στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών συνεχίζει να βρίσκεται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο, ενώ ένα νέο στοιχείο έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν και ο 50χρονος έχει «εξαφανίσει» τους έντονους διάλογους που είχε με τον 31χρονο, φαίνεται πως εκείνος ήταν που κάλεσε τον Μπάμπη εκείνο το βράδυ στο τηλέφωνο και όχι ο αγνοούμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός»

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega, σχετικά με την έρευνα εντοπισμού του νεαρού άνδρα.

«Είναι μια ιδιαίτερη περιοχή γεωλογικά. Το αντλιοστάσιο ερευνήθηκε από μεγάλη ομάδα. Μια σορός, στατιστικά, όσο και αν ερευνηθεί το σημείο, μπορεί να βρεθεί και τυχαία, έχοντας μελετήσει και την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο άνθρωπος που είναι στο “κάδρο” τα γνώριζε πολύ καλά γιατί είναι άνθρωπος της περιοχής. Συνεχίζονται οι έρευνες. Έχει ενεργοποιηθεί ο κυνηγετικός σύλλογος Αγρινίου και η ομοσπονδιακή θηροφυλακή και θα πάρουν μέρος στις έρευνες», υποστήριξε αρχικά.

«Μπορεί να μη βρεθεί ποτέ η σορός. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα που μας “λέει” ότι μπορεί να υπάρχει 2ο αυτοκίνητο και άτομο. Αν υπάρχει 2ο αυτοκίνητο, ο Μπάμπης μπορεί να βρίσκεται εκτός της περιοχής ερευνών – εκεί σταματά και το σήμα του τηλέφωνου του Μπάμπη», συμπλήρωσε o Γιώργος Τσούκαλης.

«Γίνεται μια έρευνα για να δούμε στο συγκεκριμένο σημείο, τη συγκεκριμένη ώρα, που ήταν εκεί ο κρεοπώλης, τι τηλέφωνα υπάρχουν στις κεραίες και τι σχέση έχουν με τον κρεοπώλη», κατέληξε.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button