Υγεία

Σε αυστηρό ύφος επιστολή κατά του ΣΚΑΪ από τους δικηγόρους της οικογένειας του Μιχάλη

Ανακοίνωση με αφορμή την είδηση που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, κατά την οποία αστυνομικοί θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχάλη Κατσούρη να προήλθε από φίλο της ΑΕΚ που βρισκόταν δίπλα του, εξέδωσαν οι δικηγόροι της οικογένειας του δολοφονηθέντος οπαδού, κάνοντας λόγο για προπαγάνδα, ενώ σημειώνουν ότι υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που ακυρώνουν την εκδοχή αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Χρήστου Μαυρομάτη και Σταύρου Γεωργόπουλου:

«Accuse the other side of that which you are guilty» – «Κατηγορήστε την άλλη πλευρά για αυτό που είστε ένοχος», Γιόζεφ Γκαίμπελς, υπουργός προπαγάνδας της ναζιστικής Γερμανίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προφανώς δεν σέβεστε τον Μιχάλη (δύσκολο πράγμα ο σεβασμός για το νεκρό, θέλει ψυχή).

Προφανώς δεν σέβεστε την οικογένεια του.

Προφανώς δεν σέβεστε αυτούς που μάχονται για την ανακάλυψη της αλήθειας (τους δικαστές).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά να διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα, αυτό πάει πολύ.

Τις τελευταίες ώρες από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ κυκλοφόρησε η είδηση ότι κάποιοι αστυνομικοί θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο ο θανάσιμος τραυματισμός του Μιχάλη Κατσούρη να προήλθε από φίλο της ΑΕΚ που βρισκόταν δίπλα του, όταν καταδιώκονταν.

Επειδή αυτή η εκδοχή δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δηλώνουμε ότι θα στραφούμε με κάθε νόμιμο μέσο ενάντια:

-Σε όποιον προσπαθήσει να ξεπλύνει τις ευθύνες της Αστυνομίας, τις ευθύνες των -επικίνδυνων για κάθε κοινωνία -ναζιστών χούλιγκαν από την Κροατία καθώς και των εν Ελλάδι συνεργών τους.

-Σε όποιον προσπαθήσει να παραβλέψει ή αλλοιώσει στοιχεία της υπόθεσης.

-Σε όποιον προσπαθήσει να κουκουλώσει το τραγικό συμβάν και να το υποβιβάσει σε έναν τυχαίο εξ αμελείας τραυματισμό (παρόλο που αφενός δεν αποδεικνύεται αφετέρου δεν θα μπορούσε να προκαλέσει τέτοιας έντασης πλήγμα).

Και επειδή, λόγω της μυστικότητας της ανάκρισης δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε λεπτομέρειες, σας προειδοποιούμε ότι υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που ακυρώνουν αυτή την εκδοχή, μας ενδιαφέρει όμως να μάθουμε ποιος γκαιμπελίσκος την σκέφτηκε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button