ΓυναίκαΜόδα

Νίκος Καρβέλας: Το «καρφί» του για τη συνέντευξη στην Νίκη Λυμπεράκη – «Με διέκοπταν συνέχεια»

Καλεσμένος στο «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04) ο Νίκος Καρβέλας.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ατάκα «βόθρος» που χρησιμοποίησε πρόσφατα για τη Βουλή στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη και προκάλεσε αντιδράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Καρβέλας χαρακτήρισε σήμερα “WC” την ελληνική Βουλή και βόθρο που δέχεται τα λύματα του ελληνικού λαού.

«Η δικαιοσύνη είναι ένα κατάπτυστο πράγμα. Σου λέει ότι αυτό ισχύει. Είναι μια εξουσία. Εξουσία τι σημαίνει; Κράτος, δύναμη. Μέχρι το 1952 η εξουσία ήταν μόνο άνδρες. Οι άνδρες νομοθετούσαν και οι γυναίκες έτρωγαν σφαλιάρες και ήταν σπίτι τους.

Ποιοι; Τα 300 ανθρωπάρια – με τις εξαιρέσεις τους βέβαια – τα οποία βρίσκονται στα έδρανα της βουλής, την οποία πριν από λίγες ημέρες αποκάλεσα “βόθρο”. Διορθώνω, γιατί δεν είχα χρόνο να εκφραστώ, γιατί με διέκοπταν συνέχεια. Δεν είναι βόθρος, είναι το WC, ένα απαστράπτον WC, μια τουαλέτα, που οι 300 αποπατίζουν.

Ο βόθρος είναι αυτός που δέχεται τα λύματα και είναι ο ελληνικός λαός. Ο βόθρος είμαστε εμείς και αυτοί είναι η τουαλέτα από πάνω και πέφτουν στο κεφάλι μας. Και δεν κάνει κανείς τίποτα για να το αλλάξει. Γιατί; Γιατί το Σύνταγμα το απαγορεύει και θέλει αναθεώρηση» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Καρβέλας.

Στο τέλος της συζήτησης η παρουσιάστρια πρόσφερε στον καλεσμένο της το δώρο του, ωστόσο εκείνος βρήκε τότε την ευκαιρία και πέταξε ένα “καρφί” για τη συνέντευξη που έδωσε πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή του Mega, «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη.

«Δώρο δε θέλω. Θέλω να σου πω ότι πραγματικά αισθάνομαι σήμερα ότι έχω γεννήσει. Πριν μερικές ημέρες είχα ξαναβγεί στην τηλεόραση και αισθάνθηκα άλλα πράγματα. Τώρα αισθάνθηκα σαν μια λεχώνα. Το λέω επειδή δεν έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι να με βλέπουν κάθε τρεις και λίγο στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι αυτή σήμερα είναι η πρώτη φορά που βγαίνω μετά από 25 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Καρβέλας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button