ΓυναίκαΟμορφιά

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Δία

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες, καθώς και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: ΚριούςΚαρκίνουςΖυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν εξελίξεις, είτε σε ένα επαγγελματικό, είτε σε ένα αισθηματικής φύσης θέμα που θα σας ευχαριστήσουν και ικανοποιήσουν. Η γενικότερη αίσθηση που θα έχετε είναι ότι όλα πάνε σύμφωνα με το αρχικό σας πλάνο.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα νιώσετε ξαλαφρωμένοι από τα συναισθηματικά βαρίδια του παρελθόντος καθώς τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά και πλέον θα μπορείτε να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία χωρίς άγχος. Αισθηματικά, θα ζήσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσετε εσωτερικά και εξωτερικά ανανεωμένοι και έτοιμοι να ανοίξετε την επόμενη σελίδα του βιβλίου της ζωής σας ανανεώνοντας τους στόχους σας. Οι φιλικές σας σχέσεις και οι επαγγελματικές συνεργασίες σας θα είναι αρμονικές ενώ θα έχετε και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε πιο ανάλαφροι συναισθηματικά και ψυχολογικά, κυρίως γιατί, τόσο η επαγγελματική, όσο και η προσωπική σας ζωή σας χαρίσουν σταθερότητα και ασφάλεια. Ορισμένους, πάντως, από εσάς θα σας απασχολήσει η επιστροφή μιας επαγγελματικής συνεργασίας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με ένα επαγγελματικό θέμα σας ενώ κάποιες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν βοηθητικές για τις επιδιώξεις σας. Η συντροφική σας ζωή θα ανανεωθεί μέσα από απολαύσεις καθώς και από ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έντονη ερωτική σας διάθεση θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας ενώ θα προσφέρει και ευκαιρίες για κάτι νέο στους αδέσμευτους. Επαγγελματικά, θα έχετε μια επιτυχία ή και μια ευκαιρία που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα κάνετε βασικές ανανεωτικές κινήσεις στη ζωή σας σε μια προσπάθεια να πετύχετε το ευ ζην πατώντας, όμως, πάνω σε ένα σαφώς καλύτερο ζην. Γενικά, θα βιώσετε όμορφες καταστάσεις, ιδιαίτερα στον προσωπικό τομέα κάτι που θα ανανεώσει την αισιοδοξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν βρίσκεστε σε αναζήτηση κάτι καινούργιου που θα βελτιώσει και την οικονομική σας πραγματικότητα. Αισθηματικά, θα αναθερμάνετε την ερωτική σας σχέση με μπόλικο πάθος και αισθησιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από φιλικά περιβάλλοντα ή κοινωνικούς κύκλους θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ακόμα και επαγγελματικά. Γενικά, θα είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς και αγαπητοί ενώ θα ζήσετε και όμορφες αισθηματικές στιγμές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης, πράγμα που θα σας ωθήσει να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας. Επίσης όμως, θα θελήσετε να ομορφύνετε και τον χώρο που ζείτε διακοσμώντας και φροντίζοντάς τον με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία ενώ το ενδιαφέρον σας σχεδόν θα μονοπωλήσει η αισθηματική σας ζωή. Μπορείτε λοιπόν να περιμένετε μια ερωτική εξομολόγηση ή μια έκπληξη από το ταίρι σας ή ακόμα και ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά βοηθητική για εσάς είναι η όψη αυτή, ειδικά σε ό,τι αφορά την ακίνητη περιουσία σας και την αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Γενικά πάντως, θα βρείτε λύσεις και θα μπορέσετε να ρυθμίσετε κάποια οικονομικά σας θέματα.

Πηγή: Myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button