ΓυναίκαΟμορφιά

Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου η ανάδρομη Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και όρεξη για να ασχοληθείτε με φιλόδοξες δημιουργικές σας ιδέες. Θα χρειαστεί όμως να τιθασεύσετε την παρορμητικότητά σας και να κινηθείτε με μια σχετική σύνεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας αγχώσουν κάποια επιπλέον έξοδα σχετικά με ένα ακίνητο που θα σας αναγκάσουν να βάλετε το χέρι στην τσέπη. Την πόρτα ορισμένων θα χτυπήσει το παρελθόν κάτι που θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έγγραφα και θέματα οικονομικής φύσης ίσως ακόμα και σχετικά με μια οικονομική εκκρεμότητά σας θα σας αγχώσουν. Κινηθείτε προσεκτικά και αναζητήστε συμβουλές. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να βάλετε σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σας και να μην ξοδέψετε σε διασκεδάσεις και αγορές περισσότερα χρήματα από ό,τι αντέχει η τσέπη σας. Φίλοι, σύλλογοι και ομάδες θα χρειαστούν την προσοχή σας.

ΛΕΩΝ

Θα παλέψετε για να βρείτε τις ισορροπίες σας, τόσο σε σχέση με τα επαγγελματικά πατήματά σας και τα έδοδά σας, όσο και αναφορικά με μια αισθητική σας σχέση που σας έχει ταλαιπωρήσει συναισθηματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην προβείτε ακόμα σε οικονομικά ανοίγματα και ρίσκα. Βολιδοσκοπήστε πρώτα πολύ καλά την κατάσταση και αναλύστε όλα τα ενδεχόμενα. Αισθηματικά, ορισμένους θα σας απασχολήσει ένας παρασκηνιακός έρωτας.

ΖΥΓΟΣ

Αν και θα χρειαστεί να κοινωνικοποιηθείτε προκειμένου να προωθήσετε τα σχέδιά σας, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείτε. Προσοχή στις ερωτικές παγίδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν απότομες αλλαγές σε σχέση, τόσο με την επαγγελματική σας κατάσταση, όσο και με την, ως ώρας, συντροφική σας σχέση. Νέες επαφές και γνωριμίες θα σας βάλουν σε σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το βλέμμα σας μπορεί να είναι στραμμένο στο μέλλον σας αλλά, αν θέλετε να πετύχετε, θα πρέπει οι όποιες κινήσεις σας να γίνουν κατόπιν ώριμης σκέψεις και σοβαρού σχεδιασμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει έρθει η ώρα για να σκεφτείτε σοβαρά τα θέλω σας και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις βαθιές σας ανάγκες. Οικονομικά, αποφύγετε ο,τιδήποτε εμπεριέχει ρίσκο και κινηθείτε προσεκτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν οι ανάγκες οικείων προσώπων σας που χρειάζονται τη βοήθειά σας καθώς και κάποια έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε για το σπίτι σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην ωραιοποιείτε καταστάσεις και πρόσωπα. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι λέτε, υπόσχεστε, υπογράφετε καθώς και στις μετακινήσεις σας. Δώστε λίγο παραπάνω προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας.

Πηγή: Myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button