Πολιτική

Πόπη Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κατήργησε το 8ωρο και νομιμοποίησε τις απλήρωτες υπερωρίες

Τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου λέγοντας ότι η κυβέρνησή του κατήργησε το 8ωρο και νομιμοποίησε τις απλήρωτες υπερωρίες. 

«Η Πρωτομαγιά είναι ταυτισμένη με την διεκδίκηση για το 8ωρο και τις καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κατήργησε το 8ωρο, νομιμοποίησε τις απλήρωτες υπερωρίες, έβαλε πλάτη στην εργοδοτική ανομία. Είδαμε ακόμα και εκβιασμούς εργαζομένων παρουσία του κ. Άδωνι Γεωργιάδη», αναφέρει στη δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Στη συνέχεια τονίζει ότι ΝΔ και Μητσοτάκης έχουν οδηγήσει σε πραγματική μείωση των μισθών. «Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, επί 4 χρόνια έστελναν τους υπουργούς τους να κάνουν μηνύσεις για να βγουν παράνομες οι απεργίες των εργαζομένων, όπως στον σιδηρόδρομο, που προειδοποιούσαν πριν την τραγωδία στα Τέμπη αλλά τους απαξίωναν και τους συκοφαντούσαν.

Η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης, οδήγησαν στην πραγματική μείωση των μισθών όπως έδειξαν τα τελευταία στοιχεία του ΟΟΣΑ.

Ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και μισθούς με τους οποίους οι εργαζόμενοι θα μπορούν πραγματικά να ζήσουν και όχι απλώς να επιβιώσουν, θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις 21 Μαΐου. Η πολιτική αλλαγή έρχεται για Δικαιοσύνη Παντού. Και στους χώρους εργασίας».

To άρθρο Πόπη Τσαπανίδου: Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, κατήργησε το 8ωρο και νομιμοποίησε τις απλήρωτες υπερωρίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button