Υγεία

Πυραυλικές επιθέσεις στη Κριμαία – Πλήγμα στο αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας

Τουλάχιστον ένας πύραυλος έπληξε νωρίτερα το αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο κριμαϊκό λιμάνι της Σεβαστούπολης, σύμφωνα με τον τοπικό κυβερνήτη – «Πηγαίνετε στα καταφύγια», λένε οι τοπικές Αρχές
Ηρωσική αντιαεροπορική άμυνα κατέρριψε πύραυλο κοντά στην πόλη Μπαχτσίσαράι στην Κριμαία, δήλωσε συνεργάτης του διορισμένου από την Μόσχα κυβερνήτη της Κριμαίας.

Τουλάχιστον ένας πύραυλος έπληξε νωρίτερα το αρχηγείο του ρωσικού στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο κριμαϊκό λιμάνι της Σεβαστούπολης, ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης Μιχαήλ Ραζνοζάγεφ στο Telegram.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο εχθρός πραγματοποίησε πυραυλική επίθεση κατά του αρχηγού του στόλου», έγραψε στο Telegram ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζνοζάγεφ, διευκρινίζοντας ότι ο απολογισμός πιθανών θυμάτων καταρτίζεται και ότι τα συντρίμμια έπεσαν κοντά στο παρακείμενο θέρετρο.

Ο Ραζνοζάγεφ δήλωσε ότι είναι πιθανό και δεύτερο πλήγμα και κάλεσε τους κατοίκους να αποφύγουν το κέντρο της πόλης όπου βρίσκεται το αρχηγείο του στόλου τη Μαύρης Θάλασσας.

Πυροσβέστες βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μια νέα επίθεση είναι πιθανή. Μην έρχεστε στο κέντρο της πόλης, μείνετε στο εσωτερικό των κτιρίων. Για όσους βρίσκονται κοντά στο αρχηγείο του στόλου, σε περίπτωση που ακούσετε σειρήνες, πηγαίνετε στα καταφύγια», έγραψε στο Telegram ο Μιχαήλ Ραζνοζάγεφ, ο κυβερνήτης που διορίσθηκε από την Μόσχα στην Σεβαστούπολη μετά την προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button