ΓυναίκαΜόδα

«Η Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε την Τρίτη στη σειρά

Τρίτη 16 Απριλίου, στις 20:00 Επεισόδιο 142

Η Θεοδώρα γυρίζει για μία ακόμα φορά μεθυσμένη στο σπίτι και η Μαργαρίτα τη διώχνει. Η Χρυσούλα πηγαίνει στο επισκεπτήριο και μεταφέρει στην Αρετή τα δυσάρεστα νέα για τον Φίλιππο, η οποία σπαράζει στο κλάμα σκεπτόμενη την κόρη της και τη Χάιδω.
Ο Ισίδωρος φεύγει για το Λονδίνο και αμέσως ο Μάνος με την Αμαλία τσακώνονται.
Ο Κουράκος ανακρίνει τον Βαφέα, καθώς όλες οι υποψίες πέφτουν πάνω του. Αργότερα, εκδίδει ένταλμα για να τον συλλάβει. Η Μαρίνα επιτίθεται στον Μάνο, γιατί θεώρησε άδικη την επίθεση που έκανε στην Αμαλία.

Όμως, η Αμαλία δεν έχει τελειώσει με τον Μάνο και κάνει ένα βήμα ακόμα στο σχέδιό της προκειμένου να τον κρατάει στο χέρι. Ο Μιλτιάδης ενημερώνει τη Μαργαρίτα ότι φιλοξενεί τη Θεοδώρα και η Μαργαρίτα ηρεμεί λίγο. Στο μεταξύ, στο σπίτι της Χάιδως, το πένθος και ο οδυρμός δεν έχουν τέλος. Η Χάιδω έχει κλειστεί στην κρεβατοκάμαρά της και αρνείται να σηκωθεί από το κρεβάτι, παρά τις προσπάθειες του Λυκούργου, του Στάθη, της Μαργαρίτας και του Μιλτιάδη. Η Βασιλική έχει συνέχεια δίπλα της την Αριάδνη, τον Παρασκευά και τον Μιλτιάδη. Ο Βαφέας και ο συνεργός του, ο Παράς, συλλαμβάνονται και ο Κουράκος τους ανακρίνει. Πρώτος «σπάει» ο Παράς και ομολογεί στον αστυνόμο με ποιο τρόπο σκότωσαν τον Φίλιππο. Ο Βαφέας είναι πιο σκληρός και, σε μια ξαφνική κίνηση, καταφέρνει να αρπάξει το όπλο τού Στράτου και η κατάσταση παίρνει άλλη τροπή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button