ΓυναίκαΜόδα

Νικόλαος – Τατιάνα Μπλάτνικ: Πώς θα μοιραστεί η κοινή περιουσία μετά το διαζύγιο

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ο γιος του τέως βασιλιά Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ, μετά από 20 χρόνια κοινής ζωής, τα 14 από τα οποία ήταν παντρεμένοι, αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Τι θα γίνει όπως με την κοινή τους περιούσια μετά το διαζύγιο;

Ο γνωστός ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου μιλώντας στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Τρίτης 23/4, αποκάλυψε τι μέλλει γενέσθαι για την περιουσία που απέκτησαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

«Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αποκτήματα ενός ζευγαριού μέσα στον γάμο, η σύζυγος δικαιούται το 1/3, αλλά είναι μαχητό τεκμήριο. Μπορούν δηλαδή είτε να βγουν περισσότερα είτε να επιδικάσουν τα δικαστήρια λιγότερα χρήματα. Το 1/3 το θεωρεί ο νόμος από τη σύναψη του γάμου και μετά, αν συνέβαλε η σύζυγος στην αύξηση των εισοδημάτων και με ποιο τρόπο… Όταν υπάρχουν παιδιά, είναι άλλο το πλαίσιο… Το προγαμιαίο συμβόλαιο δεν ισχύει στην Ελλάδα» ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος.

Στη συνέχεια, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου μετέφερε το ρεπορτάζ ότι την ημέρα που ανακοινώθηκε το διαζύγιο, ο Νικόλαος βρισκόταν στην Αμοργό με την αποστολή της Action Hellas. Είχε φροντίσει μάλιστα να ειδοποιήσει όλη την αποστολή για την ανακοίνωση που θα έβγαινε για το διαζύγιό του και όλοι στάθηκαν πολύ διακριτικοί απέναντί του.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button