lifestyle

Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Aυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση»

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα που υπέστη έμφραγμα μίλησε στο Mega η Ματίνα Παγώνη τονίζοντας πως τέτοια περιστατικά χρίζουν ιδιαίτερης παρακολούθησης.

Στο «ΓΝΑ Γεννηματάς» μεταφέρθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου, ο Δημήτρης Κόκοτας μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε στις πρόβες του J2US. Η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» για την πορεία της υγείας του γνωστού ερμηνευτή.

Ο τραγουδιστής βρισκόταν στις πρόβες για το live show που συμμετέχει με την Τραϊάνα Ανανία όταν ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο που όπως φάνηκε υπέστη έμφραγμα. 

Η Ματίνα Παγώνη είπε: «Πήγε στην καρδιολογική μονάδα, έκαναν οι συνάδελφοι αυτά που έπρεπε να κάνουν. Αυτή την στιγμή περιμένουν τα επόμενα 24ωρα να δουν την εξέλιξη της υγείας του».

Πρόσθεσε πως «υπάρχει ανακοινωθέν που θα βγει σήμερα» και υπογράμμισε «αυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση».

To άρθρο Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Aυτά είναι σοβαρά περιστατικά και χρειάζονται ιδιαίτερη παρακολούθηση» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button