Αθλητικά

Χάγιεν για το ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: «Δύσκολη έδρα η Τούμπα, ιστορικό παιχνίδι για εμάς»

Ο Νίκι Χάγιεν μίλησε για την αναμέτρηση της Μπριζ απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή των Βέλγων να αναφέρει πως η Τούμπα είναι μια δύσκολη έδρα, στην οποία οι ποδοσφαιριστές του θέλουν να πάρουν τη νίκη.

Ο Νίκο Χάγιεν στην συνέντευξη Τύπου του αγώνα Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Conference League στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας και την αντίδραση που περιμένει να βγάλουν οι γηπεδούχοι, με τον τεχνικό των Βέλγων να υπογραμμίζει πως είναι ιστορική ευκαιρία για την ομάδα του η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Τα λόγια του Χάγιεν για το ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Για τις απουσίες:
«Θα δούμε στην προπόνηση τι θα γίνει για τους τραυματίες, αν θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα ή αν θα μπουν με την ομάδα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε».

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα:

«Είμαστε αφοσιωμένοι μόνο στον αγωνιστικό χώρο και σε όσα γίνουν εκεί μέσα. Είναι μια δύσκολη έδρα αυτή του ΠΑΟΚ και οι παίκτες μου πρέπει να την απολαύσουν αλλά πρέπει να κάνουν ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα σχέδιά του:

«Υπάρχει μια πιθανότητα να περάσουμε στον ημιτελικό και αυτό μας δίνει μια έξτρα πίεση σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Σίγουρα εμείς θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παίξουμε επιθετικά και να σκοράρουμε. Έχουμε ένα plan b στο ματς, αλλά δεν θα αποκαλύψουμε τα πλάνα μας. Θα αποφασίσουμε ποιος θα παίξει μετά το τέλος της προπόνησης. Θα πρέπει να δούμε ποιος θα είναι 100% έτοιμος, γιατί σε αυτά τα ματς όλοι θέλουν να παίξουν».

Για το αν αισθάνεται πίεση:

«Όχι δεν αισθάνομαι πίεση, παραμένω ταπεινός και η προσέγγιση μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι. Είναι ένα ιστορικό ματς για εμάς και αυτή την στιγμή είμαστε μέσα και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας και όλα εξαρτώνται από την εικόνα μας στον αγωνιστικό χώρο στα ματς μέχρι το τέλος της σεζόν».

Για το αν έχει μάθει καλύτερα τον ΠΑΟΚ και το αν η ατμόσφαιρα θα παίξει ρόλο:

«Στο πρώτο ματς μας έδειξε ο ΠΑΟΚ ότι έχει μια ομάδα με ποιότητα. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός αύριο στο γήπεδο του και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουν δύναμη από το κοινό τους. Εμείς θα πρέπει να είμαστε δυνατοί από το πρώτο λεπτό».

Για το αν είναι κίνητρο για αυτόν η πρόκριση για να μείνει μόνιμα στον πάγκο:

«Όχι, δεν με απασχολεί αυτό για το μέλλον μου. Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε καλοί, να πάρουμε την πρόκριση και να πάμε στον ημιτελικό. Νομίζω ότι το αξίζουμε όλοι γιατί έχουμε δουλέψει πολύ εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».

Για το ότι δεν ανακοίνωσε αποστολή και το αν έχει γίνει ειδική προετοιμασία για τα πέναλτι σε περίπτωση που υπάρχει ισοπαλία μετά από 120 λεπτά:

«Θα δείτε ποιοι θα παίξουν αύριο και ποιοι δεν θα παίξουν. Είμαστε έτοιμοι για την πρόκριση και δεν κάναμε προπόνηση στα πέναλτι. Μερικές φορές βάζεις έτσι μεγαλύτερη πίεση στους παίκτες. Έχουμε παίκτες που ξέρουν καλά να εκτελούν πέναλτι»

Για το αν οι γυναίκες των παικτών είναι στο ίδιο ξενοδοχείο:

«Όχι, δεν είναι. Οι παίκτες θα δουν τις γυναίκες τους μετά το ματς και αυτοί το γνωρίζουν από την αρχή αυτό».

To άρθρο Χάγιεν για το ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: «Δύσκολη έδρα η Τούμπα, ιστορικό παιχνίδι για εμάς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button