lifestyle

Νόνη Δούνια: Με ρωτούσαν να θέλω να φτιάξω τη μύτη μου κι έλεγα όχι

Το μόντελινγκ, η προτροπή των πρακτορείων που… «απέκρουε», η στενοχώρια για τη μη εκλογή της, η δύσκολη εφηβεία του γιου της και το νέο στοίχημα. Η Νόνη Δούνια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για… όλα λίγο πριν από τις ευρωεκλογές.

Ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της εποχής της, η Νόνη Δούνια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο The 2Night Show το βράδυ της Τρίτης (16.04.2024), για τα όσα κέρδισε από το μόντελινγκ αλλά και την τάση της εποχής, με τις απαιτήσεις των πρακτορείων.

«Τότε η τάση ήταν οι γαλλικές μύτες, να είναι λίγο Barbie στην ομορφιά. Αλλά ήταν λίγες εκείνες που είχαν κάτι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Μόλις πήγαινα στα πρακτορεία μου έλεγαν μήπως θέλω να φτιάξω τη μύτη και τους έλεγα όχι», περιέγραψε η Νόνη Δούνια.

«Σταμάτησα στο πικ της καριέρας μου. Ήταν μια περιορισμένη αγορά και μετά επαναλαμβάνεσαι. Γιατί να φθαρείς; Να λύσεις το πρόβλημα της ζωής σου, καμία δεν το έλυσε. Μέσα στη δεκαετία που θα δουλέψεις είναι καλά τα χρήματα. Αλλά δεν νομίζω ότι κάποια από εμάς εκείνης της εποχής δούλεψε ώστε να μην ξαναδουλέψει. Είναι μια δημιουργική δουλειά γιατί γνωρίζεις πολύ κόσμο και ταξιδεύεις. Το θεωρώ πλούτο», συμπλήρωσε.

Η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ παραδέχτηκε ότι… «έχω πολλά ελαττώματα. Είμαι ισχυρογνώμων, είμαι ένας άνθρωπος που δεν αλλάζω εύκολα τη γνώμη μου. Μου αρέσουν πολύ οι ελευθερίες και οι ανεξαρτησίες μου και δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να το δεχτεί. Σε ένα ζευγάρι είναι ωραίο να σέβεται ο ένας τις ελευθερίες του άλλου. Όλος αυτός ο ψυχαναγκασμός του να ελέγχω τον άλλον, δεν μου αρέσει. Είναι ωραίο ο άνθρωπος που είστε μαζί να παραμένει ο ίδιος όπως τον γνώρισες. Αγαπάμε τον άνθρωπο με τον χαρακτήρα του, όπως είναι» είπε.

Στη συνέχεια της κουβέντας, δεν έκρυψε ότι «με τον γιο μου ήταν λίγο κάπως τα πράγματα στην εφηβεία. Όλα ήταν απαξίωση, καμία επικοινωνία. Πέρασε κι αυτή η φάση και είμαστε μια χαρά. Η κόρη μας δεν νομίζω ότι πέρασε κάποια εφηβεία. Η εφηβεία των ανδρών είναι λίγο πιο ιδιαίτερη γιατί οι γυναίκες είναι πιο “ανεπτυγμένες”. Σε ένα σχολείο είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Για αυτό πιστεύω ότι τα αγόρια περνούν μια πιο δύσκολη εφηβεία. Για αυτό υπάρχει τώρα κι αυτή η απόδειξη του “είμαι μάγκας”».

Με τον σύζυγό της, είναι μαζί 22 χρόνια και παντρεμένοι από το 2004. «Θέλει ο σύζυγός μου να κάνουμε ανανέωση γάμου αλλά εγώ δεν θέλω. Θέλει να κάνουμε ένα πάρτι όπως τους είχαμε καλέσει τότε, ζευγαρωμένους όπως ήταν τότε αλλά δεν γίνεται.

Δεν είχα ονειρευτεί ποτέ γάμο. Δεν ήμουν από τις γυναίκες που ήθελα να βάλω νυφικό. Αυτό γεννήθηκε γνωρίζοντας αυτόν τον άνθρωπο. Δεν είναι ότι ξύπνησε το μητρικό μου ένστικτο ή ήρθε η σωστή ηλικία. Ήμουν χορτασμένη με τα νυφικά λόγω δουλειάς. Στο μυαλό μου υπήρχε ότι θα ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά χωρίς να υπάρχει πίεση. Ο άντρας μου είναι άντρας. Μιλάει με τις πράξεις του και όχι με τα λόγια».

Για την ενασχόλησή της με την πολιτική, η Νόνη Δούνια δεν έκρυψε ότι η μη εκλογή της στις πρόσφατες εκλογές την ενόχλησε, κυρίως η στήριξη που δεν είχε από ανθρώπους συγκεκριμένους.

«Έχουμε μια τάση να τσουβαλιάζουμε τους ανθρώπους σε όλους τους χώρους. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αν κάποιος θέλει να αναζητήσει το έργο του άλλου, μπορεί να το αναζητήσει. Είναι όλα καταγεγραμμένα! Δεν υπήρξε άλλος βουλευτής που να έκανε τόσες παρακολουθήσεις νομοσχεδίων όπως εγώ. Θεωρώ ότι επειδή εκεί με έχει τοποθετήσει ο κόσμος, οφείλω να είμαι εκεί. Είμαι η φωνή τους, έχω ευθύνη απέναντι στον κόσμο που με έβαλε εκεί.

Στεναχωρήθηκα για την μη εκλογή μου. Έχω αυξήσει το κοινό μου αλλά στεναχωρήθηκα για τους ανθρώπους που δεν ήταν δίπλα μου. Στις δύσκολες στιγμές μου υπήρχαν πάντα ξεκαθαρίσματα. Έχω κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα για το ποιοι είναι φίλοι σου και το ποιος σε νοιάζεται. Ήμουν πολύ συγκινημένη ευχάριστα γιατί αυτοί που ήταν δίπλα μου δεν ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν! Είχα πολύ κλάμα από στεναχώρια αλλά και πολύ κλάμα από χαρά».

Όσον αφορά στις ευρωεκλογές, είπε: «Κατεβαίνω για πρώτη φορά στις Ευρωεκλογές. Θα λείπω από το σπίτι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή αν βγω. Είναι μια εξαιρετική εξέλιξη για τον οποιονδήποτε, είναι αναβάθμιση. Μπορείς να προσφέρεις με τον τρόπο σου! Γενικότερα είμαι πάντα έτοιμη, είμαι ετοιμοπόλεμη. Δεν φοβάμαι να φάω τα μούτρα μου, να κάνω λάθη. Είμαι έτοιμη να δώσω τον αγώνα μου, ο κόσμος είναι αυτός που αποφασίζει. Πάντα δίνω τον αγώνα μου, δεν εγκαταλείπω ποτέ».

To άρθρο Νόνη Δούνια: Με ρωτούσαν να θέλω να φτιάξω τη μύτη μου κι έλεγα όχι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button