ΓυναίκαΜόδα

Νίκος Αποστολόπουλος για Στέλιο Κουδουνάρη: «Είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα»

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» μίλησε ο γνωστός σχεδιαστής, Νίκος Αποστολόπουλος, ο οποίος σχολίασε πρόσωπα της τηλεόρασης, με το δικό του ιδιαίτερο και καυστικό στυλ.

«Είμαι εκ φύσεως άπιστος, οπότε ότι αγαπώ σήμερα, δεν ξέρω αν τα το αγαπώ αύριο. Δεν πιστεύω καθόλου στη μονογαμία. Κανείς δεν είναι κανενός. Ο γάμος δεν είναι δέσμευση. Επειδή παντρεύεσαι, θα γίνεις πιστός; Το θέμα είναι να είσαι καλά με τον άνθρωπο που είσαι μαζί», είπε αρχικά ο Νίκος Αποστολόπουλος.

«Η Βίκυ Καγιά δε λείπει από την τηλεόραση. Η Ζενεβιέβ δε με ενδιαφέρει καθόλου σαν πρόσωπο. Η Κατερίνα Καινούργιου είναι σαν τον τερματοφύλακα πριν από το πέναλτι, είναι ευαίσθητη και εύθραυστη. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι φίλος μου, είναι ένα μεγάλο παιδί.

Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, στον ΣΚΑΙ. Λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα και δεν πρέπει να δείξει ότι καίγεται. Την Έβελυν Καζαντζόγλου δεν την ξέρω καθόλου. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σαν τη γεροντοκόρη από το χωριό που δεν παντρεύεται με τίποτα. Αυτός είναι το χειρότερό μου, πραγματικά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μια χαρά κοπέλα», κατέληξε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button