ΓυναίκαΜόδα

Εκτός Happy Day νωρίτερα ο Δημήτρης Παπανώτας – Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου ανακοίνωσε την έκτακτη απομάκρυνση του Δημήτρη Παπανώτα από το Happy Day λόγω της προεκλογικής περιόδου. Η παρουσιάστρια του Alpha στην έναρξη της εκπομπής της εξήγησε στους τηλεθεατές πως το μέτρο για την απαγόρευση εμφάνισης των υποψήφιων Ευρωβουλευτών στις τηλεοπτικές εκπομπές τίθεται σε λειτουργία από σήμερα.

«Θέλω να πάρω τα πράγματα με τη σειρά και να σας εξηγήσω ότι, όταν ξεκινάει η προεκλογική περίοδος πάνω σε ανάδρομο Ερμή, τα δεδομένα μπερδεύονται. Ενώ αρχικά νομίζαμε ότι ο Δημήτρης μας, που είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα ξανάρθει στην εκπομπή μετά το Πάσχα… το «μετά το Πάσχα» έγινε από τις 24 του μήνα, δηλαδή την Τρίτη», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Χθες ξαφνικά μας ήρθε μία ανακοίνωση από την αρμόδια Αρχή ότι από σήμερα και μετά, λειτουργεί αναδρομικά δηλαδή η απαγόρευση για τη συμμετοχή σε τηλεοπτικές εκπομπές, δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην εκπομπή. Όχι μόνο ο Δημήτρης αλλά κανένας υποψήφιος», τόνισε η οικοδέσποινα του Happy Day.

«Η Ελεονώρα θα βγει σήμερα για λίγο μέσω Skype για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές», επισήμανε από την πλευρά της η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Συγνώμη, αν μπορεί να βγει να αποχαιρετήσει η Ελεονώρα, θέλω κι εγώ τον Δημήτρη έστω τηλεφωνικά να αποχαιρετιστούμε όπως πρέπει. Οι κανόνες είναι αυτοί, εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Δημήτρη και σε όλους τους συμμετέχοντες», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προχώρησε στη θεματολογία της εκπομπής.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button