ΓυναίκαΜόδα

Το χρώμα των μαλλιών σου αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα σου

Το χρώμα των μαλλιών σου μπορεί να φανερώσει διάφορα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου, όπως το πώς συμπεριφέρεσαι, το είδος του ανθρώπου που είσαι κατά βάθος, τις αρνητικές πτυχές που ενδεχομένως κρύβεις μέσα σου, αλλά και το τι θέλεις από τις σχέσεις σου. Η απόχρωση που έχεις στα μαλλιά σου, λέει πολλά για σένα.

Ξανθά μαλλιά

Τα ξανθά μαλλιά συνδέονται με εξωστρεφή, φιλικά και κοινωνικά άτομα. Η ανοιχτόχρωμη απόχρωση αποκαλύπτει ότι είσαι πολύ θετικός άνθρωπος και βλέπεις τη ζωή με μια αισιόδοξη ματιά. Ο αυθορμητισμός και η θετική ενέργεια αποτελούν συμμάχους στη ζωή των ανθρώπων που έχουν ξανθά μαλλιά, ενώ το μότο τους είναι «ζήσε τη στιγμή». Είναι προσιτοί και χαίρονται να βρίσκονται μέσα σε παρέες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι πολύ καλοί στη συζήτηση και οι συμβουλές που δίνουν συνήθως είναι βοηθητικές.

Κόκκινα μαλλιά

Όσοι έχουν κόκκινα μαλλιά χαίρονται να τραβούν την προσοχή και η καρδιά τους φωνάζει ότι είναι μοναδικοί. Είναι εξωστρεφή, δημιουργικά και τολμηρά όντα, που δε φοβούνται τις αλλαγές και έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Είναι ενθουσιασμένοι με τη ζωή, τους αρέσει να σκέφτονται συνεχώς νέα πράγματα και να εξελίσσονται. Μια γυναίκα ή ένας άνδρας με κόκκινα μαλλιά δε μένει ποτέ στάσιμος. Όσον αφορά στα προσωπικά του κυριαρχεί το πάθος και εκφράζουν εύκολα τα συναισθήματά τους.

Καστανά μαλλιά

Οι άνθρωποι που έχουν καστανά μαλλιά φημίζονται για την αξιοπιστία και την πρακτικότητα στη ζωή τους. Πατάνε γερά στα πόδια τους, έχουν ακέραιο χαρακτήρα, είναι προσγειωμένοι, συνεπώς δύσκολα πέφτουν σε παραπτώματα. Είναι εργασιομανείς, αποφασιστικοί και η επίτευξη των στόχων τους μπαίνει πάντοτε σε πρώτο πλάνο. Είναι ψύχραιμοι και μπορείς εύκολα να στηριχτείς πάνω τους. Στο κομμάτι των προσωπικών επιδιώκουν τη μονιμότητα και τη σταθερότητα σε μια σχέση.

Μαύρα μαλλιά

Τα μαύρα μαλλιά αποπνέουν δύναμη και ανεξαρτησία. Οι μελαχρινοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να ρισκάρουν προκειμένου να κερδίσουν τα πάντα, ωστόσο γνωρίζουν ότι δεν θα ηττηθούν γιατί πέρα από αυτοπεποίθηση, έχουν αφιερώσει χρόνο για να μελετήσουν μία μία τις πράξεις τους. Στον τομέα της εργασίας θέλουν να αναλαμβάνουν ηγετικούς ρόλους και να εμπνέουν τους άλλους, μη χάνοντας, όμως, την επαφή με το περιβάλλον. Στις σχέσεις τους απεχθάνονται να συμβιβάζονται, αφού είναι ένθερμοι υποστηρικτές της αυτονομίας και της ανεξαρτησίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button