Αθλητικά

Φώτης Ιωαννίδης: «Απομακρύνεται η περίπτωσή του για τη Σεβίλλη, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός» γράφουν στην Ισπανία

Ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει -σε καθημερινή βάση- στα διεθνή δημοσιεύματα. Τι αναφέρουν οι Ισπανοί για το ενδιαφέρον που φέρεται να δείχνει η Σεβίλλη για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Η ισπανική “Estadio Deportivo” αναφέρεται στο ενδιαφέρον που φέρεται να δείχνει η Σεβίλλη για τον Φώτη Ιωαννίδη και σημειώνει ότι παρά το δεδομένο ενδιαφέρον της ομάδας της Ανδαλουσίας για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού, η περίπτωσή του φαίνεται να… απομακρύνεται.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, ο ανταγωνισμός για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ μεγάλος και ισχυρός, μετά και το “μπάσιμο” της Γουέστ Χαμ.

“Με 21 γκολ μέχρι στιγμής στη σεζόν, ο ανταγωνισμός γι’ αυτόν είναι υψηλός και κάθε μέρα περισσότερες ομάδες τον προσθέτουν στη λίστα τους: Μπολόνια, Στουτγκάρδη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σέλτικ, Λάτσιο και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι μερικές από αυτές. Τις τελευταίες ημέρες έχει προστεθεί και μία ισχυρή ομάδα της Premier League, η Γουέστ Χαμ.

Αυτός ο ανταγωνισμός απομακρύνει τον Ιωαννίδη από τη Σεβίλλη”, σημειώνει το δημοσίευμα και καταλήγει ότι με αυτά τα δεδομένα ο τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων, Βίκτορ Ορτά, “διαγράφει αυτό το όνομα από τη βάση δεδομένων του” για τον επιθετικό που θέλει να φέρει στην ομάδα.

To άρθρο Φώτης Ιωαννίδης: «Απομακρύνεται η περίπτωσή του για τη Σεβίλλη, είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός» γράφουν στην Ισπανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button