Πολιτική

Σοκαρισμένος ο Γιώργος Τσίπρας για το «θαύμα» στην βάπτιση Κασσελάκη: «Εξελέγη για ν' αλλάξουμε τα στραβά όχι την ψυχή μας»

Για τα περί θαύματος στην βάπτισή του που διηγήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, ρωτήθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Τσίπρας.

Οι απαντήσεις του Γιώργου Τσίπρα δείχνουν το σοκ το οποίο έχει υποστεί μεγάλη μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θαύματα η αριστερά δεν είχε ποτέ στον πολιτικό της λόγο. Όλα τα δημοκρατικά κόμματα δεν είχαν. Αυτά ανήκουν σε κάποιους ιδιαίτερους πολιτικούς χώρους», είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε: «Κανείς ορθολογιστής άνθρωπος δεν μιλάει για τέτοια πράγματα». Όταν μάλιστα ρωτήθηκε γιατί το είπε αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε: «Δεν ξέρω γιατί το είπε, πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος».

Ο Γιώργος Τσίπρας είπε ακόμα ότι «δεν είναι καλό στοιχείο, αυτή η αναφορά στα θαύματα ήταν σοκαριστική, εμένα μου ήταν σοκαριστικό».

Δίνοντας επίσης το ιδεολογικό στίγμα του κόμματος είπε με νόημα: «το κόμμα μέχρι πέρσι μπορεί να είχε πολλά στραβά, η μετάλλαξη είναι κάτι άλλο και δεν την θέλει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. Ό,τι κι αν ήταν αυτό που εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ήταν η ψυχή μας», ενώ ξεκαθάρισε στέλνοντας μήνυμα στην ηγεσία του κόμματός το εξής: «η εκλογή Κασσελάκη έγινε για αλλάξουμε τα στραβά, όχι για να μεταλλαχθούμε, όχι για να αλλάξουμε την ψυχή μας».

To άρθρο Σοκαρισμένος ο Γιώργος Τσίπρας για το «θαύμα» στην βάπτιση Κασσελάκη: «Εξελέγη για ν' αλλάξουμε τα στραβά όχι την ψυχή μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button