Αθλητικά

Super League: Στις 4 Μαρτίου η κλήρωση των play off

H κλήρωση για τα play off της Super League θα γίνει στις 4 Μαρτίου, μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όπως αποφασίστηκε από το διοικητικό συμβούλιο της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα στην συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη(23/01), από το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, πάρθηκε η απόφαση η κλήρωση για τα play off και play out του πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί στις 4 Μαρτίου, μια ημέρα μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Η ανακοίνωση

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων 22ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) και το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η Κλήρωση των Playoffs & Playouts Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, με μικτό σύστημα, ήτοι ηλεκτρονική παραγωγή διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία κλήρωση ενός εξ αυτών για τα Playoffs και ενός για τα Playouts.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι κλειδάριθμοι Playoffs & Playouts Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών).

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε να απευθύνει αίτημα θεσμικής συνάντησης στον αρμόδιο Εισαγγελικό Λειτουργό, σε σχέση με το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων, στην οποία θα παραστεί επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο και την αναπλ. πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League και από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, καθώς και το Νομικό Σύμβουλο της διοργανώτριας.

Ομόφωνα εγκρίθηκε το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης προς την Οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. (συνεδρίαση της 27ης/12/2023), περί ηθικής και υλικής στήριξης της Οικογένειας του εκλιπόντος».

 

 

 

 

 

 

 

To άρθρο Super League: Στις 4 Μαρτίου η κλήρωση των play off δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button