ΓυναίκαΜόδα

Ο Στέλιος Παρλιάρος συγκλονίζει: «Φοβόντουσαν ότι θα τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά, έζησα αποκλεισμό από τον κόσμο»

Ο Στέλιος Παρλιάρος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μίλησε μεταξύ άλλων για το bullying στο σχολείο, τα χρέη στο δημόσιο, τη νέα του ζωή, τα μαγειρικά ριάλιτι, τις παράξενες τούρτες και για τον Billy Bo.

Αρχικά, ο Στέλιος Παρλιάρος είπε: «Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και ήρθα στην Αθήνα στη Γ’ δημοτικού, οι γονείς μου έβλεπαν ότι δεν τα κατάφερνα με τα τουρκικά στο σχολείο. Στο σχολείο ήμουν δακτυλοδειχτούμενος, μου έλεγαν “στην Πόλη είχατε ρεύμα; μένατε σε τσαντίρι;”, θεωρούσαν ότι η Κωνσταντινούπολη είναι κάπου άλλου. Οι ποδιές για το σχολείο που μου είχε ράψει η γιαγιά μου ήταν μακριές, όταν ήρθα στην Αθήνα και τις φορούσα, λέγανε “κοίτα τι φοράει, κοριτσίστικη φούστα”. Πήγα σε νυχτερινό τεχνικό λύκειο για να γίνω μηχανικός άλλα τίποτε, μέχρι που μπήκα σε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και είπα αυτή είναι η δουλειά μου».

Στην συνέχεια, ο Στέλιος Παρλιάρος μίλησε για τη γνωριμία του με το Billy Bo: «Είχα γνωρίσει τον Billy Bo και μάλιστα ένα κομμάτι του ξεκινήματος μου το οφείλω σε εκείνον και στον Μάκη Τσέλιο. Ο Billy Bo ήταν ένας φωτεινός άνθρωπος, δύσκολος, του είχαν καλλιεργήσει ότι ήταν ο ωραίος της εποχής, είχε το αντίστοιχο ύφος, άλλα διέθετε καλή ψυχή. Έζησα έναν αποκλεισμό τότε γιατί ο κόσμος ήξερε ότι έκανα παρέα με τον Billy Bo και φοβόταν μην τυχόν και τους κολλήσω AIDS από τα γλυκά».

Τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος κατέληξε: «Δεν έχω μετανιώσει που δεν έκανα δική μου οικογένεια, έχω δυο ανίψια, την Πόπη και τον Φώτη, με τους οποίους μεγαλώσαμε σαν αδέλφια. Εάν είχα δίκη μου οικογένεια, παιδιά, πεθερά και σόι, δεν θα έκανα την καριέρα που έκανα, σκέψου στις δυσκολίες που πέρασα να είχα να θρέψω και δυο παιδιά».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button