ΓυναίκαΜόδα

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Η σπάνια εξομολόγησή του για τη σχέση που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συνέντευξη το πρωί της Τετάρτης 17/4 στην εκπομπή «Fay’s Time» και μίλησε μεταξύ άλλων για το ρόλο του ως παρουσιαστής και τη συνεργασία του με τη Ρούλα Κορομηλά, αλλά και τη σχέση που είχε με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Αρχικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε: «Ήταν μια τολμηρή κίνηση το Σπίτι με το Mega, αλλά εγώ είμαι άνθρωπος που τολμώ και κάνω πράγματα κι ας περάσω κι από την αποτυχία, δεν θα με πειράξει καθόλου. Θα με πειράξει αν δεν το κάνω. Εισέπραξα μια πού ωραία εμπειρία, σίγουρα δεν είναι ο τομέας μου, είμαι εκεί γιατί είναι μια μουσική εκπομπή, διαφορετικά δεν θα μπορούσα να είμαι εκεί και να μαγειρεύω ή να κάνω κάτι άλλο. Θα ήταν κάτι εντελώς τρελό. Η συνεργασία με τη Ρούλα Κορομηλά ήταν εξαιρετική, χαίρομαι γιατί είχαμε μια υγιή, αρμονική σχέση και μια φιλία η οποία εύχομαι και να κρατήσει μέσα στον χρόνο, ανεξάρτητα από τα επαγγελματικά. Δεν έχει ειπωθεί κάτι για του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα γίνει, είναι μια πρόκληση αλλά θα το δούμε στην πορεία”, είπε για την εκπομπή στην οποία συμμετέχει».

Στην συνέχεια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε για τη Ζέτα, είναι μια σχέση που έκανε έναν πολύ μεγάλο κύκλο, αφήνοντας τα πιο ωραία και γλυκά συναισθήματα. Με τη Ζέτα έχουμε μια σχέση που είναι άκρως ανθρώπινη και φιλική, την εκτιμώ, φαντάζομαι υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αλληλοσεβασμός. Εκείνη την εποχή υπήρχε επιθυμία με τη Ζέτα να κάνουμε παιδί. Αλλά τώρα θα ήταν άδικο και στενάχωρο να υπήρχε ένα παιδί που δεν θα ζούσε και με τους δυο γονείς του».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button