ΓυναίκαΟμορφιά

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος συγκινεί: «Όταν σε είδα και μιλούσες για τον γιο σου, είπα ότι θα ήθελα πολύ να γίνω πατέρας»

Ο Τάκης Γιαννούτσος και ο Θοδωρής Βαμβακάρης βρέθηκαν καλεσμένοι στο πρωτοχρονιάτικο «Πρωίαν σε είδον» της ΕΡΤ. Οι δύο δημοσιογράφοι θέλησαν να ευχαριστήσουν δημόσια το Φώτη Σεργουλόπουλο, ενώ λίγο αργότερα ο παρουσιαστής πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση για το πότε κατάλαβε πως θέλει να γίνει πατέρας.

Αρχικά, ο Θοδωρής Βαμβακάρης είπε: «Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήταν πιο αποκαλυπτικός. Ήσουν από τις καλύτερες εκπομπές. Σε ευχαριστούμε δημόσια γιατί είπες πράγματα για να μας βοηθήσεις για την εκπομπή μας. Το αισθάνθηκα ότι είπες πράγματα για εμάς».

Στην συνέχεια, ο Τάκης Γιαννούτσος πρόσθεσε: «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, αλλά μπορεί και να συνέβη. Σας ευχαριστώ» απάντησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. «Εμένα με σόκαρες. Ήταν ένα κομμάτι βαθιάς φιλίας. Είχε πει ο Φώτης ότι με εμένα του ξεκίνησε η επιθυμία να κάνει παιδί, ενώ ο Φώτης έχει βρεθεί με άλλους ανθρώπους που έχουν παιδιά. Αυτό για εμένα μου έδειξε το ποιόν της φιλίας. Το είπες πρώτη φορά στον αέρα τότε και πραγματικά σοκαρίστηκα».

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος εξομολογήθηκε: «Ότι θα ήθελα πολύ να είμαι στη θέση σου. Όταν σε είδα και μιλούσες για τον γιο σου, άνοιξαν οι ουρανοί και είπα ότι πολύ θα ήθελα να γίνω πατέρας».

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button