ΓυναίκαΜόδα

Η Ελεονώρα Μελέτη «κατεβαίνει υποψήφια στις ευρωεκλογές» με τη ΝΔ – Όλες οι πληροφορίες

Η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως κατεβαίνει στης ευρωεκλογές μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα της Δευτέρας 15 Απριλίου, με την παρουσιάστρια να «κλειδώνει» στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό, η Ελεονώρα Μελέτη είχε δεχτεί πρόταση από άλλο κόμμα πριν από καιρό και η Νέα Δημοκρατία «εμφανίστηκε» προσεγγίζοντάς την, την περασμένη Τετάρτη 10 Απριλίου, λίγες ημέρες δηλαδή μετά την ανακοίνωση ότι σταματάει το Mega Καλημέρα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ελεονώρα Μελέτη συναντήθηκαν την ίδια ημέρα, ωστόσο η παρουσιάστρια δεν αποδέχτηκε αμέσως την πρόταση με αποτέλεσμα να μην υπάρχει και σχετικό στιγμιότυπο.

«Αυτό που σταθμίζει η Ελεονώρα είναι πώς θα λείπει από τον σύζυγο και το παιδί της τέσσερις από τις επτά ημέρες για την Ευρωβουλή. Βέβαια, επειδή είναι υποστηρικτικός ο σύζυγός της, κατά 99,9% θα πει ναι η Ελεονώρα. Δεν υπάρχει φωτογραφία. Η πρόταση από τη Νέα Δημοκρατία έγινε μετά την ανακοίνωση του κοψίματος της εκπομπής της» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, ευχόμενος καλή επιτυχία στην παρουσιάστρια.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button