lifestyle

Ο Κάνιε Γουέστ ύποπτος για ξυλοδαρμό άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε στη σύζυγό του Μπιάνκα Σενσόρι

Ο Κάνιε Γουέστ είναι ύποπτος για ξυλοδαρμό άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά στη σύζυγό του Μπιάνκα Σενσόρι.

Πηγές από το περιβάλλον του Κάνιε Γουέστ δήλωσαν στο TMZ ότι ο ράπερ ερευνάται ως ύποπτος για ένα περιστατικό ξυλοδαρμού που συνέβη πριν λίγες ημέρες στο Λος Άντζελες καθώς ο Γουέστ φέρεται να επιτέθηκε σε έναν άνδρα που «προσπάθησε να αρπάξει» τη Σενσόρι.

Η ομάδα του Κάνιε Γουεστ εξέδωσε στη συνέχεια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως:

«Το “άρπαξε” είναι κατάφωρα ανεπαρκές ως περιγραφή αυτού που συνέβη. Η Μπιάνκα δέχθηκε σωματική επίθεση. Ο επιτιθέμενος δεν συγκρούστηκε απλώς μαζί της. Έβαλε τα χέρια του κάτω από το φόρεμά της, απευθείας στο σώμα της, την άρπαξε από τη μέση και στη συνέχεια προσπάθησε να τη φιλήσει. Την κακοποίησε και της επιτέθηκε σεξουαλικά».

Σύμφωνα με πληροφορίες του βρετανικού Guardian, που αναζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, είχε προηγηθεί ένα περιστατικό το 2022, όταν ο Γουέστ ερευνήθηκε από την Αστυνομία για ξυλοδαρμό ενός ατόμου που ισχυρίστηκε ότι τον χλεύαζε.

«Απλά είχε αυτή την πραγματική συμπεριφορά, όπως, “Τι θα κάνεις;”», δήλωσε ο Γουέστ ο οποίος δεν συνελήφθη ούτε κατηγορήθηκε για το περιστατικό.

Ο Κάνιε Γουέστ, ο οποίος έχει αλλάξει το όνομά του σε Ye, παντρεύτηκε τη Μπιάνκα Σενσόρι τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από ένα μήνα μετά το οριστικό του διαζύγιο του με την Κιμ Καρντάσιαν.

Εκείνη τη χρονιά ο Κάνιε έχασε μια σειρά από συμφωνίες συνεργασίας με την Adidas και άλλες μάρκες, μετά από μια σειρά αντισημιτικών σχολίων για τα οποία απολογήθηκε τον Δεκέμβριο του 2023.

To άρθρο Ο Κάνιε Γουέστ ύποπτος για ξυλοδαρμό άνδρα που φέρεται να επιτέθηκε στη σύζυγό του Μπιάνκα Σενσόρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button