Τεχνολογία

FIAT ECO BONUS: Ετοιμοπαράδοτο σε Hatchback, 3+1 και Cabrio αμάξωμα και με πρώτη δόση το 2025

Το FIAT 500e γίνεται πιο προσιτό από ποτέ. Κάθε νέος κάτοχος του ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης περιορίζει άμεσα το κόστος της καθημερινής μετακίνησης στο ελάχιστο χωρίς να μολύνει την ατμόσφαιρα. Η ελληνική αντιπροσωπεία προτείνει χρηματοδοτικό πρόγραμμα με ειδικούς όρους, μείωση έως και 6.000 ευρώ και φυσικά άμεση παράδοση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει ακόμη το πρόγραμμα με ελάχιστη προκαταβολή 25%, ονομαστικό επιτόκιο 8,95% και 36 ή 48 δόσεις. Για να μην υπάρχει άγχος στους υποψήφιους πελάτες σε περίπτωση κάποιας καθυστέρησης εκταμίευσης της υφιστάμενης κρατικής επιδότησης, η αποπληρωμή της 1ης δόσης θα ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2025 και μέχρι τότε η FIAT αναλαμβάνει το κόστος των τόκων του πιστόμενου κεφαλαίου, παρέχοντας άτοκη περίοδο χάριτος.

Το FIAT 500e είναι ετοιμοπαράδοτο σε Hatchback, 3+1 και Cabrio αμάξωμα, με όλα τα επίπεδα εξοπλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τρεις επιλογές αμαξώματος -την κλασική Hatchback, την πρακτική 3+1 με μια επιπλέον πίσω πόρτα και τη μοναδική Cabrio- το 500e κινείται από κινητήρα 118 PS και τροφοδοτείται από μπαταρία 42 kWh. Η χωρητικότητά της επαρκεί για αυτονομία έως 320 km σε μικτή χρήση, ενώ η ταχυφόρτιση από το 0-80% διαρκεί μόνο 35 λεπτά και μόλις 5 λεπτά αρκούν για ακτίνα δράσης 50 km.

Το «παρών» δίνει επίσης η υψηλή ψηφιακή τεχνολογία μέσω του εξελιγμένου infotainment και των UConnect services, στοιχεία που βάζουν το δικό τους λιθαράκι στη δημιουργία του ιδανικού περιβάλλοντος για μια απολαυστική αστική καθημερινότητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας και με ελεύθερη κίνηση στο Δακτύλιο.

Το νέο ECO BONUS για το αμιγώς ηλεκτρικό 500e προσφέρεται με όφελος 6.000 ευρώ για το επίπεδο εξοπλισμού la Prima και 4.800 ευρώ για τα υπόλοιπα. Σε συνδυασμό με το ECO BONUS ισχύει τόσο η 5ετής εγγύηση για τα μηχανικά μέρη που συνοδεύει όλα τα FIAT όσο και η 8ετής κάλυψη της μπαταρίας. Με τον τρόπο αυτό συντίθεται μια ασυναγώνιστη προσφορά για το ηλεκτρικό μοντέλο, το οποίο έχει κερδίσει δύο διαδοχικές χρονιές τον τίτλο του best seller αυτοκινήτου πόλης στην ευρωπαϊκή αγορά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button