Αθλητικά

Κώστας Σλούκας: Το Κύπελλο Ελλάδας είναι βασικός στόχος του Παναθηναϊκού και θα διεκδικήσουμε ως το τέλος

Ο Κώστας Σλούκας και ο Εργκίν Αταμάν εκπροσώπησαν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για το Final 8 Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ, με τον αρχηγό της ομάδας να μιλάει για τον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου.

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε ότι το Κύπελλο Ελλάδας είναι βασικός -και ο πρώτος- στόχος του Παναθηναϊκού ενώ ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την ευχή, η διοργάνωση του Final 8 να είναι μια γιορτή του μπάσκετ.

Όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στην τοποθέτησή του:

«Το Κύπελλο είναι βασικός στόχος για εμάς, ο πρώτος βασικός τίτλος της χρονιάς. Δε θέλω να υποτιμήσω τις υπόλοιπες ομάδες, θα το διεκδικήσουμε ως το τέλος. Το να παίξεις κόντρα σε ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Άρης δείχνουν ότι το πρωτάθλημα έχει ανεβάσει το επίπεδο.

Χάσαμε από μια αξιόλογη ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν είχαμε κίνητρο. Και η ΑΕΚ είναι μια αξιόλογη ομάδα που θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της απέναντι σε μας που είμαστε το φαβορί μαζί με τον Ολυμπιακό».

Όσα ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν στη δική του τοποθέτηση:

«Τα παιχνίδια Κυπέλλου είναι συναρπαστικά γιατί οι οκτώ ομάδες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τον τίτλο σε τρεις αγώνες. Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα όπως και οι υπόλοιπες. Ελπίζω πως θα είναι μια γιορτή στο Ηράκλειο.

Εχω δει το πόσο οι Έλληνες αγαπάνε το άθλημα στους πέντε μήνες που είμαι εδώ, πόσο πολύ θέλει ο κόσμος να μας δει να παίζουμε και θα δούμε ποια ομάδα θα κερδίσει το Κύπελλο».

To άρθρο Κώστας Σλούκας: Το Κύπελλο Ελλάδας είναι βασικός στόχος του Παναθηναϊκού και θα διεκδικήσουμε ως το τέλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button