Αθλητικά

Εργκίν Αταμάν: Στην Τουρκία ο προπονητής του Παναθηναϊκού για την κηδεία του πατέρα του – Υψηλές προσωπικότητες στην τελετή

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει στον πάγκο του τον Εργκίν Αταμάν, στην αναμέτρηση απέναντι στο Περιστέρι (19.04 / 20:15). Ο Τούρκος κόουτς μετέβη στην πατρίδα του, για την κηδεία του πατέρα του.

Ο Εργκίν Αταμάν θρηνεί για το “χαμό” του πατέρα του και της Παρασκευή (19.04.2024) έβαλε στην… άκρη τις υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό για το top6 της Basket League και βρέθηκε στην Τουρκία για την κηδεία του.

Στην τελετή βρέθηκαν υψηλές προσωπικότητες της πολιτικής σκηνής, του αθλητισμού, αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου από τη γειτονική μας χώρα.

Μεταξύ αυτών, ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου, ο Υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού, Οσμάν Ασκίν Μπακ, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών Μεχμέτ Αγκάρ, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της UEFA και υποψήφιος πρόεδρος της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Σερβέτ Γιαρντιμτζί, ο πρόεδρος της Γαλατάσαραϊ, Ντουρσούν Οζμπέκ, ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Χασάν Αράτ, αλλά και ο πρόεδρος της τουρκικής Ομοσπονδίας Μπάσκετ, Ομέρ Ονάν.

Την ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε ο πρόεδρος της, Βασίλης Παρθενόπουλος. Να αναφέρουμε ότι ρόλο πρώτου προπονητή στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στο Περιστέρι (20:15, ΕΡΤ3) θα αναλάβει ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν, Χρήστος Σερέλης.

To άρθρο Εργκίν Αταμάν: Στην Τουρκία ο προπονητής του Παναθηναϊκού για την κηδεία του πατέρα του – Υψηλές προσωπικότητες στην τελετή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button