Υγεία

Ο Ζάκαρι Λεβί λέει ότι το Χόλιγουντ παράγει σκουπίδια

Την άποψή του για τις ταινίας που παράγει το Χόλιγουντ εξέφρασε ο ηθοποιός Ζάκαρι Λιβάϊ (Λεβί) (Zachary Levi), μιλώντας στο Fan Expo Chicago, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

«Προσωπικά αισθάνομαι ότι το περιεχόμενο που βγαίνει από το Χόλιγουντ είναι σκουπίδια – δεν τους νοιάζει για να κάνουν κάτι υπέροχο για εσάς», είπε ο Λεβί. «Δεν το κάνουν. Πόσες φορές βλέπεις ένα τρέιλερ και λες: “Θεέ μου, αυτό φαίνεται τόσο ωραίο!”. Μετά πηγαίνεις να δεις την ταινία και είναι σαν: “Τι έπαθα;”. Ξέρουν ότι αφού έχεις ήδη αγοράσει το εισιτήριο και κάθισες στη θέση, έχουν τα χρήματά σου. Και ο μόνος τρόπος για να αλλάξουμε κάτι από αυτά είναι να μην πηγαίνουμε στα σκουπίδια. Πρέπει να μην επιλέγουμε τα σκουπίδια. Θα βοηθήσει. Θα βοηθήσει πολύ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναφορικά με την απεργία των ηθοποιών στο Χόλιγουντ ο Λεβί είπε: «Υποστηρίζω πλήρως το σωματείο μου, το WGA, και την απεργία… Αλλά δεν μπορούμε επίσης να ξεχάσουμε τους θαυμαστές μας κατά τη διάρκεια αυτής της απεργίας. Θαυμαστές που ξοδεύουν τα χρήματα και την ενέργειά τους ταξιδεύοντας μακρινές αποστάσεις για να μιλήσουν μαζί μας για τη δουλειά μας που σημαίνει τόσα πολλά για αυτούς, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button