ΓυναίκαΟμορφιά

Πωλίνα Γκιωνάκη κατά Ανδρέα Μικρούτσικου: «Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε για τον πατέρα μου»

Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» έδωσε συνέντευξη η Πωλίνα Γκιωνάκη. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και στην ένταση που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στη «Super Κατερίνα».

«Πριν πάω καλεσμένη στην εκπομπή είχε κάνει ένα πολύ άσχημο σχόλιο για τον πατέρα μου. Αυτό που έκανε το θεωρώ βία, λεκτική και ψυχολογική σε μια ολόκληρη οικογένεια, για κάτι που έκανε ο πατέρας μου, ο οποίος έχει “φύγει” από τη ζωή. Ο κύριος Μικρούτσικος μεσουρανούσε στην τηλεόραση την εποχή που ο πατέρας μου ήταν στη ζωή. Γιατί δεν έβγαλε την εμπάθειά του στον ίδιο τον πατέρα μου και τη βγάζει σε μένα;», είπε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Η Πωλίνα Γκιωνάκη είπε στη συνέχεια: «Γιατί δεν φώναξε τον Γιάννη Γκιωνάκη σε μία από τις εκπομπές του και να του κάνει ερωτήσεις σκληρές και να του μιλήσει όπως τόλμησε να μιλήσει σε εμένα; Γιατί; Επειδή είμαι γυναίκα; Επειδή δεν έχω τη δύναμη που είχε ο πατέρας μου; Ήταν πρόστυχο αυτό που είπε. Δεν είπε όνομα. Είπε “τη μάνα ενός παιδιού”. Δεν είναι σωστή η λέξη, την ερωμένη του έπρεπε να πει. Ήταν ερωμένη του, ήταν μια γυναίκα που είχε σχέση με έναν άντρα παντρεμένο με δύο παιδιά, η οποία είναι στη ζωή και μπορεί να την καλέσει στην εκπομπή του».

Κλείνοντας, η Πωλίνα Γκιωνάκη ρωτήθηκε για την ομοφυλοφιλία και δήλωσε: «Δεν είμαι ομοφοβική, φέτος παίζω σε ένα έργο που μια γυναίκα είναι ερωτευμένη με μια άλλη γυναίκα. Είναι φασιστικό να λες τη γνώμη σου και να θυμώνουν μαζί σου».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button