ΓυναίκαΜόδα

«Σασμός»: Τι θα δούμε την Τρίτη στη σειρα

Τρίτη 16 Απριλίου, Επεισόδιο 108

“Αυτός που αδικεί είναι πιο δυστυχισμένος από αυτόν που αδικείται. Το μωράκι σας και τα μάτια σας” λέει το απειλητικό σημείωμα που φτάνει στα χέρια του Μαθιού και της Βασιλικής και θρυμματίζει την ηρεμία τους.

Ο Σταματάκης πιστεύει πως πίσω από την απειλή κρύβεται η Εύα και πάει να την βρει στην φυλακή και να του ζητήσει το λόγο. Την ίδια στιγμή ο Χρήστος μεταφέρεται στο νοσοκομείο τραυματισμένος από την επίθεση που δέχτηκε.

Ο Αντώνης και ο Γιώργος σπεύδουν στο πλευρό του. Παράλληλα η γιαγιά Ειρήνη αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Τηλέμαχο για την πατρότητα του Αντρέα αφήνοντας τον άφωνο. Στο μεταξύ η Σάντρα μπλέκεται όλο και περισσότερο στα δίχτυα του τζόγο παρασύροντας τον Βαγγέλη ο οποίος δείχνει ανήμπορος να την συγκρατήσει.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά η Καλλιόπη καλεί ανήσυχη τον Ρούσσο για να τον προειδοποιήσει ενόψει της επιστροφής του στην Άνω Ποριά. Τα νέα από τον Μαθιό όμως για το απειλητικό σημείωμα θα την αναστατώσουν ακόμα περισσότερο.

Η Στέλλα προσπαθεί να διαχειριστεί τα συναισθήματά της για τον Χρήστο. Η αίσθηση μιας επικείμενης απειλής βυθίζει Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες στον φόβο γι’ αυτά που πρόκειται να συμβούν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button