Αθλητικά

Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς: Χάνει το πρώτο παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αισιοδοξία για τα επόμενα των play offs του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται ότι θα χάσει τελικά το πρώτο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντινάνα Πέισερς για τα play offs του NBA, αλλά θα προλάβει να αγωνιστεί στη σειρά του πρώτου γύρου.

Παρότι υπάρχουν ακόμη λίγες ημέρες για την αποθεραπεία του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να μην είναι διαθέσιμος για τον πρώτο αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντινάνα Πέισερς στα play offs του NBA, με τα “ελάφια” να προετοιμάζονται για ξεκίνημα χωρίς τον ηγέτη τους, σύμφωνα και με κορυφαίο ρεπόρτερ του ESPN.

Μία θλάση στο φινάλε της σεζόν, έχει κρατήσει εκτός τον “Greek Freak”, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στη δράση και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα επανέλθει σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια του πρώτου γύρου των play offs.

Οι Μιλγουόκι Μπακς θα προσπαθήσουν μέχρι τότε να… αντέξουν κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, από τους οποίους έχασαν τέσσερις φορές σε πέντε αγώνες στην κανονική διάρκεια της σεζόν και στο In Season Tournament.

To άρθρο Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς: Χάνει το πρώτο παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Αισιοδοξία για τα επόμενα των play offs του NBA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button