lifestyle

«Ο αστυνομικός με έκλεβε, με εκβίαζε και με απειλούσε»

Η ελληνοαμερικανίδα με τα αρχικά ΜΓ, η οποία καταγγέλλει με συνέντευξή της στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο όσα υπέστη τα τελευταία χρόνια από τον αστυνομικό Πασχάλη Καλλιμάνη, τον γνωστό αστυνομικό – μετρ της Μυκόνου. Περιγράφει με λεπτομέρειες την παράνομη δραστηριότητα του «οργάνου της τάξεως» που υπηρέτησε και στην ασφάλεια της πρώην διευθύντριας του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο Πασχάλης Καλλιμάνης είχε καταφέρει να διασφαλίσει, πολύμηνη αναρρωτική άδεια από την υπηρεσία του που του επέτρεψε να εγκατασταθεί στη Μύκονο για να εργαστεί στο γνωστό εστιατόριο «Interni». Δεύτερο μεροκάματο δηλαδή. Η «Ζούγκλα» αποκάλυψε αυτήν τη διπλή ιδιότητα του αστυνομικού. Οι αποκαλύψεις ανάγκασαν την ηγεσία της ΕΛΑΣ να κινηθεί. Ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και η «Υπηρεσία» τον αναζητεί. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο «Νησί των ανέμων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ελληνοαμερικανίδα ΜΓ είχε προφανώς την ατυχία να πέσει στα νύχια του «αστυνομικού – μέτρ». Περιγράφει με λεπτομέρειες στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο πώς γνώρισε τον Πασχάλη Καλλιμάνη στη Μύκονο . Αποκαλύπτει πώς τον φιλοξένησε στην Νέα Υόρκη. Εξηγεί πώς ο αστυνομικός της απέσπασε χρηματικά ποσά μέσω των πιστωτικών της καρτών. Η ΜΓ ωστόσο προχωρά και ένα βήμα παρακάτω. Περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πώς απώλεσε από την τσάντα της το ποσό των 1550 ευρώ ενώ βρισκόταν σε κάποιο μπαρ της Μυκόνου με τον Πασχάλη Καλλιμάνη. Εξηγεί πώς απώλεσε κάθε μνήμη από εκείνο το περιστατικό και πώς την επομένη ξύπνησε στο σπίτι της όπου και ανακάλυψε πώς της έλλειπε αυτό το χρηματικό ποσό. Η ΜΓ αφήνει να εννοηθεί πώς ο Πασχάλης Καλλιμάνης την νάρκωσε.

Όπως αφηγείται και η ίδια στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, αναγκάστηκε να ταξιδέψει στην Ελλάδα και στην Μύκονο προκειμένου να καταγγέλλει επισήμως τον Πασχάλη Καλλιμάνη. Βρήκε μία δικηγόρο, σχηματίστηκε δικογραφία και τελικά η υπόθεση έφθασε στο δικαστήριο. Ο αστυνομικός υποχρεώθηκε με απόφαση του δικαστηρίου να επιστρέψει χρήματα στην ΜΓ. Συγκεκριμένα της επέστρεψε (με δόσεις) 1000 ευρώ όπως λέει η ίδια. Σε πρώτη φάση της επέστρεψε 300 ευρώ και λίγο πριν λήξει η προθεσμία που είχε θέσει το δικαστήριο της επέστρεψε άλλα 700 ευρώ.

Ως γνωστόν παρά το γεγονός ότι εκδικάστηκε η υπόθεση και ο Πασχάλη Καλλιμάνης ομολόγησε πώς της απέσπασε χρήματα αλλά και παρά την σχετική δικαστική απόφαση η «Υπηρεσία» όλα αυτά τα χρόνια «ποιεί την Νήσσαν». Ο αστυνομικός μετά την διενέργεια ΕΔΕ , ο τρόπος του λέγειν, υποχρεώθηκε να καταβάλει ένα πρόστιμο της τάξης των 100 ευρώ και πέραν τούτου ουδέν. Ερωτήματα και μάλιστα αναπάντητα μέχρι στιγμής, προκύπτουν για το πώς κατάφερε να αποσπάσει αναρρωτική άδεια από το Σώμα ώστε να έχει δυνατότητα να εργάζεται, παράνομα βέβαια, στη Μύκονο. Όπως αποκάλυψε η «Ζούγκλα» η πολύμηνη αναρρωτική άδεια παραχωρείται σε αστυνομικό από ειδική επιτροπή της Υγειονομικής Υπηρεσίας η οποία υποχρεούται κατά διαστήματα να επανεξετάζει την υπόθεση. Άρα υπάρχει ζήτημα και μάλιστα σοβαρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον βίο και την πολιτεία του Πασχάλη Καλλιμάνη αλλά και την δική της τραυματική εμπειρία αφηγείται λοιπόν η ΜΓ στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Εξηγεί πώς την βασανίζει το ερώτημα αν εκείνη την ημέρα στη Μύκονο όταν όπως καταγγέλλει ,απώλεσε κάθε μνήμη, υπέστη και σεξουαλική κακοποίηση πέραν την κλοπής του ποσού από την τσάντα της. Περιγράφει το πώς ο αστυνομικός άρχισε να την εκβιάζει όταν του ζήτησε πίσω τα χρήματα που της είχε αποσπάσει με οπτικό υλικό που την έδειχνε γυμνή από την μέση και πάνω. Εξηγεί πώς το οπτικό αυτό υλικό είχε προφανώς ληφθεί μετά την νάρκωση της στο μπαρ της Μυκόνου.

Αναφέρεται επίσης στο πώς ο αστυνομικός έκλεψε πράγματα από το σπίτι της μητέρας της στη Νέα Υόρκη όπου και φιλοξενούνταν. Για όλα τα παραπάνω η «Υπηρεσία», η ΕΛΑΣ δηλαδή απεφάνθη, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, πώς ο Πασχάλης Καλλιμάνης όφειλε ένα απλό πρόστιμο των 100 ευρώ.

Πώς ο αστυνομικός εκβίαζε τη ΜΓ – Τα ηλεκτρονικά μηνύματα που της έστελνε

Εξαιρετικά αποκαλυπτική είναι η αποστολή μηνυμάτων από τον Πασχάλη Καλλιμάνη προς τη ΜΓ με τα οποία την απειλεί πως θα δημοσιευθεί οπτικό υλικό με φωτογραφίες της, όπου εμφανίζεται γυμνή από τη μέση και πάνω. Μάλιστα, κλιμακώνοντας τις απειλές ο αστυνομικός φτάνει στο σημείο να απειλήσει τη ΜΓ πως θα αναρτηθεί αυτό το οπτικό υλικό και στη γνωστή ιστοσελίδα PornHub.

Πασχάλης Καλλιμάνης: «Σε θέλω πίσω, δεν με ενδιαφέρουν τα πράγματα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, με ενδιαφέρεις μόνο εσύ και πάντα θα κάνω το ίδιο. Σε παρακαλώ γύρνα πίσω στην αγκαλιά μου».

ΜΓ: «Αστείο. Είσαι πραγματικά αστείος. Θα γυρίσω σίγουρα πίσω, αλλά ΌΧΙ στην αγκαλιά σου. Πολύ αστείο ανέκδοτο όλο αυτό… Καλή σου νύχτα».

(σ.σ.: με αυτό του το σημείωμα ο αστυνομικός της έχει στείλει “δείγμα” του οπτικού υλικού που έχει στη διάθεση του με γυμνές φωτογραφίες της ΜΓ από τη μέση και πάνω. Η φωτογραφία έχει αφαιρεθεί από την ανάρτηση της Ζούγκλας για ευνόητους λόγους)

2ο μήνυμα

Πασχάλης Καλλιμάνης: «Έχω αυτό για να σε θυμάμαι. Δεν πειράζει».

(σ.σ.: η φράση έχω αυτό για να σε θυμάμαι αναφέρεται προφανώς στη φωτογραφία)

«Θα αστειεύεσαι τώρα!?!», απαντά η ΜΓ προφανώς σοκαρισμένη.

«Ουαου, να το και το βίντεο σου επίσης. Ίσως πρέπει να το δει και κάποιος άλλος και θα είναι κρίμα».

«Ποια βίντεο;», απαντά η ΜΓ.

«Θα σου εξηγήσω μέσα στις επόμενες ημέρες. Κάποιοι θα σε ενημερώσουν».

«Ποιος θα με ενημερώσει;!;», απαντά με προφανή αγωνία η ΜΓ.

Επαναλαμβάνεται η συνομιλία μέσω μηνυμάτων με τη ΜΓ να ρωτά «Θα αστειεύεσαι τώρα!;! Ποια βίντεο; Ποιος θα με ενημερώσει;!;».

Απαντά ο Πασχάλης Καλλιμάνης: «Θα ξέρεις σε λίγες μέρες».

Η ΜΓ γράφει: «Τι κάνεις ακριβώς;!;! Με απειλείς τώρα;!;».

Και καταλήγει ο αστυνομικός: «Να είσαι υπομονετική».

Ολοκληρώνοντας την απειλητική αυτή «αλληλογραφία» ο Πασχάλης Καλλιμάνης, ο αστυνομικός πληροφορεί τη ΜΓ πως έχει εγγραφεί με το email της στη γνωστή ιστοσελίδα PornHu. Πρόκειται για την έμμεση απειλή πως το οπτικό υλικό που έχει στη διάθεσή του ο αστυνομικός θα διοχετευτεί στη γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Ο εκβιασμός είναι ξεκάθαρος.

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη της ΜΓ στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button