Αθλητικά

Πάουλα Μπαντόσα σε Στέφανο Τσιτσιπά: «Είμαι πολύ περήφανη για ό,τι πέτυχες στο Μόντε Κάρλο και νιώθω κομμάτι όλου αυτού»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον τίτλο στο Masters του Μόντε Κάρλο και η Πάουλα Μπαντόσα συνεχάρη και δημοσίως τον Έλληνα τενίστα και σύντροφό της, για την επιτυχία του.

Σε ένα video που ανέβηκε στα social media, η Πάουλα Μπαντόσα δήλωσε περήφανη για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη νίκη του στο Μόντε Κάρλο, σημειώνοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φθάσει εκεί.

Πιο συγκεκριμένα, η Ισπανίδα τενίστρια ανέφερε τα εξής: «Γεια σου Στεφ, ξέρεις ήδη τα πάντα, αλλά είμαι πολύ περήφανη για εσένα, για ό,τι πέτυχες στο Μόντε Κάρλο. Ξέρω ότι δεν ήταν εύκολο, ξέρω από τι προερχόσουν. Νιώθω και ένα κομμάτι όλου αυτού. Είμαι πολύ περήφανη και νομίζω ότι είναι μόνο η αρχή».

Τόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς, όσο και η Πάουλα Μπαντόσα αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών την περασμένη σεζόν και φέτος προσπαθούν να επανέλθουν στα επίπεδά τους.

To άρθρο Πάουλα Μπαντόσα σε Στέφανο Τσιτσιπά: «Είμαι πολύ περήφανη για ό,τι πέτυχες στο Μόντε Κάρλο και νιώθω κομμάτι όλου αυτού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button