ΓυναίκαΟμορφιά

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ουρανό – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 5 Ιανουαρίου 2023 ο Ήλιος από τις 15° 05’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα μας τον επαναστάτη. Η ανάγκη μας για ανεξαρτησία και ελευθερία κινήσεων θα είναι μεγάλη και θα νιώθουμε ότι η καθημερινότητά μας, με την έννοια της ρουτίνας, είναι βαρετή και αδιάφορη.

Από τη μια, θα θέλουμε να θέσουμε στόχους μακροπρόθεσμους και, από την άλλη, δεν θα θέλουμε να δεσμευτούμε σε υποχρεώσεις και ευθύνες.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Το τελευταίο διάστημα βρισκόσασταν σε κατάσταση αναμονής εξελίξεων, είτε σε σχέση με κάτι που αφορά την πρόοδο της καριέρας σας, είτε με κάποιο κοινωνικό σας όραμα. Η όψη αυτή θα σας φέρει γεγονότα που θα βάλουν τα σχέδιά σας πλέον σε πορεία υλοποίησης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα, να αφήσετε πίσω σας το παλιό και να επικεντρωθείτε στο καινούριο και να πιστέψετε βαθιά στα όνειρά σας. Οι συμμαχίες που θα κάνετε τώρα θα είναι υψίστης σημασίας για τη μελλοντική σας πορεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της καριέρας σας και να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεται έτσι ώστε να υπάρξει ροή και στο εισόδημά σας. Αν έχετε οικονομικές εκκρεμότητες, θα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε θετικά νέα σχετικά, είτε με μια νέα συνεργασία, είτε με μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στην ήδη υπάρχουσα ενώ, μέσα από μια φιλική παρέα ή ένα κοινωνικό περιβάλλον ακόμα και με την έννοια ενός συλλόγου, θα κάνετε μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Η όψη αυτή, σα δώρο, σας φέρνει την προοπτική μιας νέας και αρκετά ενδιαφέρουσας συνεργασίας η οποία θα εμφανιστεί ξαφνικά και θα σας βάλει σε επαγγελματικά διλήμματα. Κάποια αιφνίδια γεγονότα θα σας αναστατώσουν με όμορφο τρόπο καθώς θα φέρουν θετικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας, με την όψη αυτή, θα είναι εξαιρετική και θα έχετε όλη την καλή διάθεση να δείτε τη ζωή μέσα από το πρίσμα της θετικότητας και της αισιοδοξίας. Θα είστε πιο κοινωνικοί και πιο άνετοι στο να αφεθείτε και να ασχοληθείτε με πράγματα περισσότερο διασκεδαστικά.

ΖΥΓΟΣ

Η οικογενειακή σας ζωή μόνο βαρετή δεν θα είναι με την όψη αυτή καθώς θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που θα έχουν να κάνουν και με την κατοικία σας ακόμα και με την έννοια μιας μετακόμισης ή μιας ανακαίνισης ή ακόμα και της αγοραπωλησίας ή εκμετάλλευσης ενός ακινήτου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θετικά οι σχέσεις με τα αδέρφια σας και τους συγγενείς σας καθώς θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα που θα είναι και ο λόγος που θα καταφέρετε να χαράξετε μια νέα πορεία. Αισθηματικά, βασιστείτε στα καλά σας επικοινωνιακά χαρίσματα και θα έχετε επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε κάποιες ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις σχετικά με ένα οικονομικό σας ζήτημα που θα σας επιτρέψει, εκτός των άλλων, να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας και, σε κάποιες περιπτώσεις, και το βιοτικό σας επίπεδο. Αισθηματικά, θα έχετε τη σιγουριά που αναζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει άκρως θετικά για εσάς και την οικογένειά σας καθώς κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις θα γλυκάνουν το κλίμα. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα υπάρξει κάποια αναβάθμιση που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να πετάξετε από πάνω σας άγχη και ανασφάλειες που σας είχαν ταλαιπωρήσει ψυχολογικά και να ενεργοποιήσετε το μηχανισμό αισιοδοξίας που έχετε μέσα σας. Επαγγελματικά, θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα σε κάποια φιλικά ή κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμη, κυρίως επαγγελματικά. Ευχάριστες επαφές θα έχετε με αδέρφια και συγγενείς ενώ εύνοια δέχεστε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις και υπογραφές.

Πηγή: Myastro.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button