ΓυναίκαΜόδα

Χριστίνα Μηλιού: Ποια είναι η τραγουδίστρια που η αδελφή της φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού;

Εδώ και λίγες ώρες το όνομα της τραγουδίστριας Χριστίνας Μηλιού κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συζητιέται στις τηλεοπτικές εκπομπές με αφορμή ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της  εφημερίδας, η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού κατέθεσε μήνυση για ενδοοικογενειακή βία κατά του συντρόφου της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ η γυναίκα μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, συνοδευόμενη από την αδελφή της, σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων με εμφανείς εκδορές και μώλωπες.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αδελφή της Χριστίνας Μηλιού για την αυτόφωρη διαδικασία και την προέτρεψαν να καταθέσει στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου. Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμούσε, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έτσι, έπειτα από επιμονή των αστυνομικών, η νεαρή γυναίκα υπέβαλε τελικά καταγγελία στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη από τον σύντροφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Το θέμα έπαιξε το πρωί της Παρασκευής και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του.

Η κατάθεση της κοπέλας σύμφωνα με την Espresso

Στην εκπομπή «Πρωινό» λοιπόν προβλήθηκε για πρώτη φορά η συγκλονιστική κατάθεση της νεαρής γυναίκας και αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας.

«Με τον σύντροφό μου είμαστε μαζί από πέρσι τον Ιανουάριο και συγκατοικούμε από τον Ιούλιο του 2023. Προχθές το βράδυ είχαμε βγει για ποτό και είχαμε πιει πολύ. Από τη μέθη μου θυμάμαι ελάχιστα πράγματα. Επιστρέφοντας από την έξοδό μας, όταν φτάσαμε στο σπίτι, θυμάμαι ότι με χτύπησε αλλά δεν θυμάμαι τι έγινε ακριβώς. Θυμάμαι κάποια στιγμή να με κρατάει από τα χέρια του και να με δαγκώνει με δύναμη στη πλάτη. Επίσης, θυμάμαι ότι έφυγα από το σπίτι και φεύγοντας είδα ότι ήταν σπασμένο ένα ξύλινο τραπεζάκι στο σαλόνι, το οποίο πιθανότατα συνέβη κατά τη διάρκεια του περιστατικού. Στη συνέχεια πήγα με το αμάξι στην αδελφή μου και την βρήκα και της είπα τι συνέβη. Το πρωί που ξύπνησα συνειδητοποίησα ότι πονάω σε διάφορα σημεία του σώματός μου και όταν γδύθηκα να με δω, διαπίστωσα πως έχω πολλά σημάδια από χτυπήματα στα χέρια μου, τα πόδια καθώς και στην πλάτη μια δαγκωνιά. Ο πρώην σύντροφός μου γενικότερα με έχει χτυπήσει αρκετές φορές», είπε η άτυχη γυναίκα.

«Όλο αυτό ξεκίνησε με κάποια σπρωξίματα και στη συνέχεια κλιμακώθηκε σε λαβές κινητοποίησης στο κεφάλι, κλωτσιές στα πόδια, χτυπήματα με γροθιές στα πόδια. Δεν με είχε δαγκώσει ξανά. Όλες αυτές τις φορές που έχουν συμβεί αυτά είναι μεθυσμένος. Γενικότερα είναι εθισμένος στο ποτό, πιστεύω», πρόσθεσε η αδελφή της Χριστίνας Μήλιου.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως τις τελευταίες ώρες η τραγουδίστρια παραμένει ενεργή στα social media και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Λίγα λόγια για την Χριστίνα Μηλιού

Η Χριστίνα Μηλιού είναι τραγουδίστρια που έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα πιο γνωστά και μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της Ελλάδος, ενώ έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Καταφέρνει σε κάθε της εμφάνιση να κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ παράλληλα έχει ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό παρουσιαστικό.

H Χριστίνα Μηλιού την σεζόν που διανύουμε βρίσκεται στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia. Φέτος μας αιφνιδίασε ευχάριστα, αφού έκανε το ντεμπούτο της και στην υποκριτική, στην τηλεοπτική σειρά, Στα Σύνορα.

Η ενασχόλησή της με το τραγούδι ήταν μονόδρομος, μιας και η μουσική ήταν οικογενειακή υπόθεση για εκείνη. Η Χριστίνα, είναι κόρη του γνωστού μαέστρου και μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Μηλιού. Ο Δημήτρης Μηλιός έχει υπογράψει πολλές από τις επιτυχίες της δεκαετίας του ‘80 και του ‘90 όπως το “Μια καρδιά για σένανε” που πρωτοτραγούδησε ο Φίλιππος Νικολάου. Δυστυχώς ο πατέρας της έφυγε από την ζωή, όταν η Χριστίνα ήταν 14 ετών.

Η ίδια από εκείνη τη στιγμή ορκίστηκε στον εαυτό της, οτι θα συνεχίσει την ιστορία του και δουλεύει πολύ σκληρά για αυτό. Παράλληλα, στα πρώτα της βήματα είχε την στήριξη της μητέρας της που ήταν επίσης τραγουδίστρια. Από την παιδική της ηλικία ήταν έκδηλο το ταλέντο της και η κλίση της προς την μουσική κι έτσι ξεκίνησε από νωρίς μουσικές σπουδές.

Μετά την ενηλικίωσή της ξεκίνησε δυναμικά να εισέρχεται στην μουσική βιομηχανία και να εργάζεται σε μεγάλες πίστες της Αθήνας. Το 2014 συμμετείχε στο “The Voice” και εντυπωσίασε το κοινό με το «μέταλλο» της φωνής της.

Ευρύτερα γνωστή έγινε το 2014, όταν κυκλοφόρησε ένα πάρα πολύ επιτυχημένο ντουέτο με γνωστό τραγουδιστή, το οποίο αγάπησε ο κόσμος και αν και έχουν περάσει 10 χρόνια, σημειώνει μεγάλη επιτυχία και ακούγεται δυναμικά μέχρι και σήμερα. Αυτό δεν είναι άλλο από το τραγούδι «Πες μου», το οποίο ερμήνευσε μαζί με τον Θάνο Πετρέλη.

Ακολούθησαν σπουδαίες συνεργασίες επί σκηνής με κυριότερες αυτές με τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Γιάννη Πλούταρχο, τον Βασίλη Καρρά, την Πάολα, τον Νίνο και τις Melisses. Τραγούδια της που έγιναν hits είναι: το Πες μου, το Δικό μου θέμα, η Ρόδα και Αυτά εκεί που ξέρει”.

Η συμμετοχή στο J2US

Αυτό το διάστημα την απολαμβάνουμε στο J2US όπου κλέβει τις εντυπώσεις ως coach. Στα πρώτα live ήταν coach της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου ενώ τώρα έγινε coach του Γιάννη Σεβδικάλη.

Το πάρτι γενεθλίων της Χριστίνας Μηλιού

Η Χριστίνα Μηλιού πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά της και το γιόρτασε με ένα λαμπερό πάρτι με πολλούς φίλους και συμμετέχοντες από το J2US.

Στο πάρτι το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Μαλού Κυριακοπούλου, η Μαρία Καρλάκη, ο Στάθης Σχίζας αλλά και η Μελίνα Νικολαΐδη.

Προσωπική ζωή

Η Χριστίνα Μηλιού προστατεύει την προσωπική της ζωή και η μόνη σχέση που έγινε γνωστή ήταν πίσω το 2017 με τον Δημήτρη Παππά, γιο της Χριστίνας Παππάς.

Η Χριστίνα Μηλιού σε συνέντευξή της στη Σάσα Σταμάτη τον Ιανουάριο του 2024 είχε αποκαλύψει πως το 2024 θα ήθελε να βρει τον έρωτα. Όσο για το πώς φαντάζεται τον ιδανικό έρωτα; «Θα ήθελα να είναι τρυφερός, υποστηρικτικός και να µε σέβεται.»

Το ντεμπούτο της στην υποκριτική

Η Χριστίνα Μηλιού που εκτός από το τραγούδι αγαπάει και την υποκριτική, γι’αυτό και είπε αμέσως και χωρίς δεύτερη σκέψη το «ναι» στην πρόταση που δέχτηκε για να πάρει μέρος στη σειρά “Στα σύνορα”.

Στη σειρά υποδύεται την Ιφιγένεια Μπάρλα.

Η Ιφιγένεια είναι μια όμορφη κοπέλα, που ακόμα δεν έχει βρει τον δρόμο της. Δεν θα μπορούσε ποτέ να έχει αγόρι, λόγω του αστυνομικού πατέρα της (Γιάννης Μποσταντζόγλου) και του αδελφού της Νικόλα (Βασίλης Τριανταφύλλου), ο οποίος έκανε τους πάντες να αισθάνονται ανεπιθύμητοι. Με τον δικό της τρόπο, η Ιφιγένεια είναι μια επαναστάτρια χωρίς αιτία, τολμηρή και κάπως απόμακρη.

Η απώλεια του πατέρα της και οι δυσκολίες

Πριν λίγες μέρες η Χριστίνα Μηλιού έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» και μίλησε και για τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν στην οικογένειά της, όταν έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της.

«Τα τελευταία χρόνια ζω μόνη μου. Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή όταν ήμουν 14 ετών. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία και είσαι και κορίτσι σου στοιχίζει πολύ. Όσο μεγαλώνω νιώθω ότι αυτό με δυνάμωσε, με έκανε αυτό που είμαι σήμερα. Ενωθήκαμε και με την μικρή μου αδελφή και παλέψαμε να επιβιώσουμε γιατί ήμασταν τρεις γυναίκες μόνες μας. Δεν είναι εύκολο αυτό το πράγμα», είπε αρχικά η Χριστίνα Μηλιού.

«Δούλευα από τα 14 σε παιδότοπο, σερβιτόρα, σε φούρνο, σε κατάστημα με ρούχα, σε παγωτά. Έγιναν όλα ακαριαία, οπότε έπρεπε να κάνω κάτι» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button