lifestyle

Αναστασία σε Αρναούτογλου: Πήγα στο Μαρόκο για γυρίσματα του video clip και οι Μαροκινοί νόμιζαν ότι είμαι από εκεί

Η Αναστασία, η νεαρή τραγουδίστρια που που μέσα σε μόλις 2 χρόνια κατάφερε να κατακτήσει τις πίστες με τη φωνή της και την παρουσία της, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σε ερώτηση σχετικά με τον ανταγωνισμό που έχει βιώσει στο χώρο της μουσικής, μίλησε ανοιχτά για όσα έχει ζήσει.

«Εννοείται πως δεν είναι όλα όμορφα στο τραγούδι. Υπάρχει πάρα πολύς ανταγωνισμός, συζητάμε ο ένας για τον άλλο χωρίς λόγο.

Χτυπήματα κάτω από τη μέση, πίσω από την πλάτη, κάτω στα πόδια… ό,τι θες. Τον πρώτο χρόνο μόνο χαμογελούσα, μου έλεγαν: είναι μέχρι να ενοχλήσεις».

Στη συνέχεια, και σε ερώτηση σχετικά με ευτράπελα που μπορεί να έχιε ζήσει, η Αναστασία ανέφερς: «Πήγα στο Μαρόκο για τα γυρίσματα του video clip και οι Μαροκινοί νόμιζαν ότι είμαι από εκεί.

Πάντα στα video clips μου υπάρχει μία ιστορία. Υπάρχουν φορές που θέλουν να με βγάλουν πιο σέξι, από αυτό που θέλω».

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την ρώτησε: «Έμαθα ότι παντρεύεσαι τον επόμενο μήνα», και η Αναστασία ξέσπασε σε γέλια με τον παρουσιαστή να λέει: «Μια χαρά είναι αυτό για το τρέιλερ, δεν θέλουμε τίποτα άλλο».

«Συνήθως μου πετάνε λουλούδια στο πρόσωπο, προς το παρόν γελάω με αυτό. Δεν θεωρώ πως το κάνουν επίτηδες. Εγώ προσωπικά δεν θα σπαταλούσα τα χρήματά μου για να χτυπήσω έναν άνθρωπο με λουλούδια», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντετυξής της η Αναστασία.

To άρθρο Αναστασία σε Αρναούτογλου: Πήγα στο Μαρόκο για γυρίσματα του video clip και οι Μαροκινοί νόμιζαν ότι είμαι από εκεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button