Αθλητικά

Ολυμπιακός για τις φονικές πλημμύρες: «Δεν υπάρχουν λόγια – Είμαστε σοκαρισμένοι από τις εικόνες βιβλικής καταστροφής»

Οι αναρτήσεις από την ΠΑΕ και την ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τις φονικές πλημμύρες και τις καταστροφές που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία “Daniel” σε περιοχές της Ελλάδας .

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε όσους υποφέρουν αυτές τις ημέρες -σε όλη τη χώρα- από την κακοκαιρία “Daniel” και σε αυτούς που χάνουν τις περιουσίες τους. Παράλληλα, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους προς τις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τις δύσκολες στιγμές που ζούμε στη χώρα μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους των θυμάτων από τις καταστροφικές πλημμύρες. Κουράγιο και δύναμη σε όσους έχουν καταστραφεί οι περιουσίες τους», αναφέρει η ανάρτηση της PAE Ολυμπιακός.

Είμαστε σοκαρισμένοι από τις εικόνες βιβλικής καταστροφής στην χώρα μας λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα θύματα και στους συγγενείς τους και ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε όλους όσοι έχουν πληγεί” αναφέρει την ίδια στιγμή η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

To άρθρο Ολυμπιακός για τις φονικές πλημμύρες: «Δεν υπάρχουν λόγια – Είμαστε σοκαρισμένοι από τις εικόνες βιβλικής καταστροφής» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button