Πολιτική

«Δεν είναι το χρώμα που με έπεισε» – Η πρώτη ανάρτηση της Μελέτη για την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές

Τους λόγους για τους οποίους αποδέχτηκε την πρόταση να κατέβει υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες ευρωεκλογές εξηγεί η Ελεονώρα Μελέτη με ανάρτησή της.

Πρόκειται για την πρώτη ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη, αφότου χθες, Δευτέρα (15.04.24) ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία στις φετινές ευρωεκλογές.

Η ίδια στην ανάρτησή της δηλώνει πως έχει δεχτεί και άλλες φορές στο παρελθόν προτάσεις να κατέβει στην πολιτική. «Δεν είναι το χρώμα που με έπεισε», επισημαίνει.

«Μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις με την οικογένειά μου και σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου που εμπιστεύομαι (…) όχι γιατί έχω όνειρο μια πολιτική καριέρα, αλλά γιατί έχω όνειρο να ζούμε σε έναν κόσμο λιγότερο βίαιο, πιο ασφαλή, με ανθρώπους που δεν θα ξεχειλίζουν από θυμό αλλά από ενσυναίσθηση, με άνδρες που θα τιμούν και θα αγαπούν τις γυναίκες και δεν θα τις κακοποιούν ή υποτιμούν», αναφέρει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

«Δεν πιστεύω ότι μπορώ να αλλάξω το κόσμο. Πιστεύω όμως πως μπορώ να βοηθήσω να φτιάξουμε μαζί όλα όσα χρειαζόμαστε για να μην είναι ο κόσμος αυτός που είναι τώρα» καταλήγει στην ανάρτησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

To άρθρο «Δεν είναι το χρώμα που με έπεισε» – Η πρώτη ανάρτηση της Μελέτη για την υποψηφιότητά της με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button