lifestyle

Σπάνιο στιγμιότυπο από τη μάχη της θρυλικής Celine Dion με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Η θρυλική Céline Dion θα επιστρέψει μέσα από το νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Céline Dion» με τους θαυμαστές να ανυπομονούν να την απολαύσουν μέσα από την ταινία της.

Η Amazon και τα MGM Studios ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ με τίτλο «I Am: Céline Dion» για την Καναδή σούπερ σταρ. Οι φαν της δεν θα αργήσουν να την δουν παρά τις αναβολές των συναυλιών της λόγω της περιπέτειας της υγείας της.

Το ντοκιμαντέρ περιγράφεται ως: «Ένα ερωτικό γράμμα προς όλους τους θαυμαστές» και «μια ωμή και ειλικρινής ματιά από τα παρασκήνια της μάχης με μία ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή, ενώ υπογραμμίζει τη μουσική που καθοδήγησε τη ζωή της και παράλληλα προβάλλει την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος».

Μια πρώτη εικόνα του «I Am: Céline Dion» σε σκηνοθεσία της βραβευμένης με Emmy, Irene Taylor Brodsky, είδε το φως τη δημοσιότητας. Το πλάνο είναι μια πρόσφατη εικόνα της σταρ στην οποία φαίνεται ευδιάθετη ενώ το ένα χέρι της σχηματίζει μια δυνατή γροθιά.

Η βραβευμένη με Grammy, Σελίν Ντιόν, μοιράστηκε την εικόνα και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας και την επίσημη σύνοψη. Θαυμαστές και διάσημοι φίλοι όπως η Σίντι Λόπερ, μπήκαν στα σχόλια για να μοιραστούν πόσο πολύ ανυπομονούν να δουν το ντοκιμαντέρ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)

Η ταινία, η οποία εξετάζει τη θρυλική καριέρα της και την πρόσφατη διάγνωση με τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή του συνδρόμου Stiff Person (Δύσκαμπτου Ατόμου), θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα την Τρίτη 25 Ιουνίου, στο Prime Video.

To άρθρο Σπάνιο στιγμιότυπο από τη μάχη της θρυλικής Celine Dion με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button