Τεχνολογία

Ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο κατακτά η AbbVie στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.

Με ένα χρυσό και ένα αργυρό βραβείο τιμήθηκε η AbbVie στα Αριστεία του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.), στις 5 Απριλίου 2024. Δύο σημαντικές διακρίσεις σε έναν θεσμό ο οποίος από το 2001 επιβραβεύει την αριστεία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο φαρμακευτικό management.

Το χρυσό βραβείο κατέκτησε η ομάδα της Ρευματολογίας της AbbVie στην κατηγορία «Καλύτερη Καμπάνια Νέου Προϊόντος», για το λανσάρισμα του upadacitinib, ενός JAK αναστολέα για την αντιμετώπιση της ρευματοειδούς αρθρίτιδας. Μέσω της ολιστικής στρατηγικής προσέγγισης και της συνεργασίας της ομάδας δημιουργήθηκε μία υψηλού επιπέδου εμπειρία για τη ρευματολογική κοινότητα, τόσο σε επίπεδο ενημέρωσης και επικοινωνίας στο πεδίο όσο και στην πραγματοποίηση επιστημονικών εκδηλώσεων, υψηλών προδιαγραφών. Οι πρωτοβουλίες της ομάδας της Ρευματολογίας της AbbVie επισφραγίστηκαν από την κατάκτηση της ηγετικής θέσης στη συνολική αγορά, μόλις 11 μήνες μετά την κυκλοφορία της θεραπείας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης», απονεμήθηκε στην ομάδα της AbbVie για τη συμβολή της στην ευημερία και στην καλύτερη ποιότητα ζωής των ανθρώπων. Η AbbVie έχει δημιουργήσει μία ‘συμμαχία’ ανθρώπων, την ομάδα εθελοντών #AbbVieGivesBack, σε περισσότερες από 50 χώρες στον κόσμο, με χιλιάδες εθελοντές. Η ομάδα εθελοντών ανταποδίδει στην κοινωνία μέσω προγραμμάτων και δράσεων που περιλαμβάνουν τη στήριξη και την ενδυνάμωση των πιο ευάλωτων παιδιών, την ανθρώπινη αλληλεγγύη προς ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, την έγκαιρη ανταπόκριση σε κοινωνικές κρίσεις ή έκτακτη ανάγκη, την ενίσχυση ενός θετικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος. Οι δράσεις προσφοράς της εταιρείας πραγματοποιούνται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, με αποκορύφωμα την εβδομάδα ‘Week of Possibilities’. 

Η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της AbbVie, κα Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της AbbVie και σημείωσε ότι: «Η διαχρονική αναγνώριση των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε, από τους συναδέλφους μας στη φαρμακευτική αγορά διαθέτει μία ιδιαίτερη βαρύτητα για εμάς. Η εμπιστοσύνη τους μας τιμά και αποτελεί ευθύνη για εμάς. Αυτές οι δύο διακρίσεις ανήκουν σε όλους τους συναδέλφους της AbbVie και μάς κάνουν εξαιρετικά υπερήφανους καθώς ακουμπούν σε δύο από τους πιο νευραλγικούς τομείς της δραστηριότητάς μας, όπως την ανοσολογία και την προσφορά μας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η αφοσίωση, το πάθος και ο ζήλος για συνεργασία όλων των συνεργατών μας, σε όλα τα πεδία, μας γεμίζει με έμπνευση και με δύναμη για να θέτουμε υψηλότερους στόχους και να τους υπερβαίνουμε, για να πετυχαίνουμε περισσότερα, για περισσότερους ανθρώπους. Στην ανοσολογία είμαστε πρωτοπόροι και μέσα από σκληρή δουλειά πολλών ταλαντούχων ανθρώπων, σε όλον τον κόσμο, ανακαλύπτουμε και προσφέρουμε θεραπείες οι οποίες μεταμορφώνουν τη ζωή των ανθρώπων. Σε ό,τι κάνουμε προτάσσουμε το ‘μαζί’, καθώς η ομαδικότητα έχει τη δύναμη να πολλαπλασιάζει τη θετική μας επίδραση. Επιμένουμε να εξελισσόμαστε και να προοδεύουμε, ώστε κάθε ημέρα να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς μία καλύτερη, πιο συμπεριληπτική και ισότιμη κοινωνία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button