Πολιτική

«Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα εξωγήινο, δαιμονισμένο ή αντιχριστιανικό» λέει ο Γιάννης Οικονόμου

Στις ουρές που σχηματίζονται έξω από τα αστυνομικά τμήματα για την έκδοση νέας ταυτότητας αναφέρθηκε ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος σημείωσε με δεικτικό τρόπο πως οι καινούριες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο και το δαιμονισμένο. 

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ για την έκδοση των καινούριων ταυτοτήτων: «Νομίζω ότι κάποια στιγμή πρέπει στην ελληνική κοινωνία να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, εγώ σέβομαι τις ευαισθησίες και τα δικαιώματα του καθενός.

Πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και να σκεφτόμαστε με ανοιχτό ορίζοντα. Οι καινούριες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα το εξωγήινο, το αντιχριστιανικό, τίποτα το δαιμονισμένο για κανέναν. Είναι το “όχημα” για να προσαρμοστεί η Ελλάδα στις απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου, για να μπορούμε να ταξιδεύουμε με ασφάλεια, για να μπορούμε να είμαστε συμβατοί στις υποχρεώσεις μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

«Αυτοί που δηλητηριάζουν τα μυαλά των ανθρώπων, οφείλουν να ξέρουν ότι ο κόσμος, η ανθρωπότητα, πέρασε διαφωτισμό. Η Ελλάδα βρίσκεται στον 21ο αιώνα. Η πίστη, ο σεβασμός, οι ευαισθησίες είναι εσωτερικά ζητήματα που δεν τίθεται όμως στην παραμικρή διακινδύνευση με την ανάγκη προσαρμογής στις απαιτήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο. Από μέσα Σεπτεμβρίου και μετά θα μπορούμε να χορηγούμε στον κόσμο της καινούριες ταυτότητες…», κατέληξε.

 

Σημειώνεται πως πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να εκδώσουν ταυτότητες, έτσι ώστε να προλάβουν να ανανεώσουν την ταυτότητά τους πριν καθιερωθούν οι νέες ταυτότητες, και αυτό γιατί όπως υποστηρίζουν οι καινούριες ταυτότητες έχουν μέσα τσιπ που φέρει τον αριθμό 666…

 

To άρθρο «Οι νέες ταυτότητες δεν έχουν τίποτα εξωγήινο, δαιμονισμένο ή αντιχριστιανικό» λέει ο Γιάννης Οικονόμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button