ΓυναίκαΟμορφιά

Ξεσπά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Δεν θέλω να το καλλιεργώ, δεν το θεωρώ υγιές»

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης με αφορμή τη συμμετοχή του στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» στο MEGA έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και  μέσα σε όλα ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στα οφέλη του metoo ενώ δεν έκρυψε την προσωπική του ενόχληση για ερωτήσεις που δέχεται κατά καιρούς για τη ζωή και τις απόψεις του.

Πιστεύετε ότι αυτή η έξαρση του metoo ωφέλησε;

Σαφέστατα ωφέλησε κατ’ αρχάς γιατί αφενός έσπασαν κάποια «αποστήματα» και αφετέρου γιατί δείξανε ότι μπορούμε να μιλάμε. Μπορείς να πεις το πρόβλημα σου και ότι υπάρχουν αυτιά να σε ακούσουν. Κι ότι δεν εξαρτάται η καριέρα σου από κανέναν και πως μπορείς, αν θέλεις, να βάλεις πιο πάνω την αξιοπρέπεια σου και θα βρίσκεις συμπαραστάτες σε αυτό.

Αυτή η απόσταση που κρατάτε γενικότερα με την εικόνα σας προς τα έξω είναι ένα τείχος προστασίας απέναντι στους άλλους, θέμα συστολής, χαρακτήρα;

Με ρωτάτε τόσα προσωπικά πράγματα τα οποία τα απαντάω μεν από ευγένεια, αλλά πραγματικά μέσα μου αναρωτιέμαι «τι μπορεί να τον νοιάζει τον κόσμο η προσωπική μου ιστορία ή τόσο προσωπικές απόψεις;». Δεν το λέω προσωπικά για εσάς, αλλά γενικότερα γιατί πιστεύω ότι αυτό που πρέπει να ενδιαφέρει είναι κυρίως η δουλειά μας.

Ο κόσμος πάντα ενδιαφέρεται για τους καλλιτέχνες που αγαπάει και του δίνουν σημαντικά πράγματα. Καταλαβαίνω ότι σίστε χαμηλών τόνων, αλλά δεν παύει να είστε ένα δημόσιο πρόσωπο, αγαπημένο από τον καλλιτεχνικό χώρο, με σοβαρές απόψεις.

Το καταλαβαίνω αυτό που συμβαίνει στον χώρο αλλά εγώ δεν θέλω, όσο γίνεται, να το «καλλιεργώ» αυτό. Δεν το θεωρώ και πολύ υγιές. Από τη μία είμαι στη δύσκολη θέση να μη θέλω να αρνούμαι, γιατί καταλαβαίνω την ανάγκη τους, από την άλλη λέω «ναι αλλά, βρε φίλε, την καλλιεργείς έτσι με τη συμμετοχή σου σ’ αυτό». Και δεν ξέρω τελικά τι είναι καλύτερο να κάνει κανείς. Κι αυτό δεν το λέω μόνο για εσάς, καθώς αυτό είναι ένας γενικότερος προβληματισμός μου για ότι συμβαίνει σήμερα και ήθελα να το εκφράσω με ειλικρίνεια όπως το νιώθω

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button