Οικονομία

Ενημερώθηκε η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απόκτηση της EUROMEDICA από τις εταιρείες STRIX και FARALLON

Ενημερώθηκε η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απόκτηση της EUROMEDICA από τις εταιρείες STRIX και FARALLON. Όπως αναφέρει ανακοίνωση της επιτροπής που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της:

Στις 29.12.2023 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση με την οποία α) η «Strix Asset Management LTD» (εφεξής «STRIX»), μέσω της εταιρείας με την επωνυμία «Strix Holdings II L.P.» και β) η «FARALLON CAPITAL MANAGEMENT L.L.C. (εφεξής «FARALLON») αποκτούν τον κοινό έλεγχο επί της εταιρείας «EUROMEDICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ – ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ» (εφεξής «EUROMEDICA»).

Η EUROMEDICA τελεί, επί του παρόντος, υπό τον κοινό έλεγχο των FARALLON και της Τράπεζας Πειραιώς Α.Ε.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων περιγράφονται κατωτέρω:

  • Η STRIX αποτελεί εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων, με έμφαση τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων στην αγορά της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Η Strix ασκεί τον αποκλειστικό έλεγχο επί της ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε., ιδιοκτήτριας της γενικής κλινικής Ερρίκος Ντυνάν.
  • Η FARALLON αποτελεί εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια για λογαριασμό θεσμικών και ιδιωτών επενδυτών και δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο.
  • Η EUROMEDICA αποτελεί επιχείρηση παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα και λειτουργεί κυρίως νοσοκομειακές μονάδες (κλινικές), διαγνωστικά κέντρα – πολυϊατρεία, καθώς και κέντρα αποθεραπείας και αποκατάστασης.

To άρθρο Ενημερώθηκε η Επιτροπή Ανταγωνισμού για την απόκτηση της EUROMEDICA από τις εταιρείες STRIX και FARALLON δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button