Τεχνολογία

Ξαφνικές αποσπάσεις διοικητών αστυνομικών τμημάτων

Σε ξαφνικές μετακινήσεις διοικητών αστυνομικών τμημάτων από περιοχές της Αττικής προχώρησε η ηγεσία της Αστυνομίας προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο προσωπικό που δεν περίμενε μια τέτοια κίνηση από την λεωφόρο Κατεχάκη. Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, διοικητές τμημάτων από την Βορειοανατολική Αττική, το κέντρο της Αθήνας και την Νοτιοανατολική Αττική πήραν εντολή να μετακινηθούν, με την διαδικασία της απόσπασης, από υπηρεσίες Ασφαλείας σε αστυνομικά τμήματα που ασχολούνται με θέματα τάξης.

Πρόκειται για τους διοικητές των τμημάτων Ασφαλείας Σπάτων, Παλλήνης, Χαλανδρίου, Νέας Φιλαδέλφειας, Καλλιθέας, Βύρωνα, Ακροπόλεως, Ζωγράφου, Κορωπίου και Αργυρούπολης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας με αξιωματικούς που πήραν την διαταγή να αποσπαστούν εξέφραζαν την απορία και την έκπληξη τους για τις μετακινήσεις που έγιναν καθώς όπως λένε «δεν υπήρχε προφανής λόγος, πολλοί έχουν υψηλές αξιολογήσεις από τους ανωτέρους τους, θα μπορούσαν να μετακινηθούν το καλοκαίρι όταν θα γίνουν οι μετακινήσεις όλων των αξιωματικών» ενώ κάποιοι έβλεπαν και πολιτικές σκοπιμότητες λίγο πριν της ευρωεκλογές. Πηγές από την λεωφόρο Κατεχάκη έλεγαν ότι «πρόκειται για κινήσεις ώστε να ανακατευτεί η τράπουλα και να ενεργοποιηθεί ακόμα περισσότερο το σύστημα» ενώ ξεκαθάριζαν ότι δεν υπήρχε θέμα ακεραιότητας των αξιωματικών. Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδεχομένως να υπάρξει και συνέχεια στις μετακινήσεις και από άλλα τμήματα της Αττικής το προσεχές διάστημα καθώς σε κάποια από αυτά η απόδοση τους δεν ήταν η αναμενόμενη. Σε ένα πράγμα όμως όλοι συμφωνούσαν. Τα αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας χρειάζονται άμεσα ενίσχυση καθώς ο καλύτερος αξιωματικός δεν μπορεί να επιτελέσει έργο αν δεν έχει προσωπικό. Και προσωπικό δεν υπάρχει και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα περισσότερα τμήματα τις νυχτερινές ώρες βάζουν «λουκέτο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button