ΓυναίκαΟμορφιά

Ξέσπασε ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Με προπηλάκισαν, δέχτηκα μηνύματα ότι είμαι «πλυντήριο» του Φιλιππίδη»

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Πουλόπουλος ξέσπασε στην Super Κατερίνα με αφορμή το παράπονο που εξέφρασε η Ελπίδα Νίνου για την εκπομπή σε σχέση με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, βγήκε στην εκπομπή και ρωτήθηκε για το θέμα με τον Γιάννη Πουλόπουλο να ξεσπά και να αναφέρει τι του έχουν γράψει σε μηνύματα.

«Με όλον τον σεβασμό κ. Δημητρακόπουλε σας παρακαλώ. Επειδή εγώ -και το λέω πρώτη φορά στην τηλεόραση- έχω δεχτεί μηνύματα που με έλεγαν το «πλυντήριο» του Φιλιππίδη και του Λιγνάδη επειδή φιλοξενούσαμε και την άλλη πλευρά σε αντίθεση με άλλες εκπομπές και το έχουμε συζητήσει κ. Δημητρακόπουλε. Σας τιμά πάρα πολύ ότι σας φιλοξενούσαμε στην εκπομπή και είχαμε και την άλλη πλευρά, όπως γνωρίζετε ότι ο δικηγόρος πριν από εσάς δεν επέτρεπε στον κ. Φιλιππίδη να μιλήσει και να πει τη δική του γνώμη, ενώ η εκπομπή μας συνέχεια τον έπαιρνε τηλέφωνο για να έχουμε και την άλλη πλευρά. Μόνο εσάς φιλοξενήσαμε γιατί τελικά εσάς επέλεξε να τον εκπροσωπήσετε», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

Στη συνέχεια σε έντονο ύφος πρόσθεσε: «Θέλω σε ό,τι αφορά την εκπομπή να πείτε τι ακριβώς έχει συμβεί. Δεν με ενδιαφέρει τι έχει γίνει στις άλλες εκπομπές, αλλά επειδή εγώ είχα προπηλακιστεί και το λέω ειλικρινά και έχω ακούσει και για την περίπτωση του Λιγνάδη και του Φιλιππίδη ότι είμαι το «πλυντήριο». Εγώ προσωπικά και διαχωρίζω τους υπόλοιπους, δεν δέχομαι κανένα παράπονο. Το λέω με δικό μου παράπονο κ. Δημητρακόπουλε».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button