lifestyle

Τζούλια Νόβα: Με τον ερχομό του παιδιού, δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή όπως παλιά

«Δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Στον Τροχό της Τύχης μού έριχναν ευθύνες χωρίς να φταίω», λέει η Τζούλια Νόβα.

Η Τζούλια Νόβα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η ξανθιά καλλονή μίλησε για την ερωτική ζωή μετά τον ερχομό της κόρης της, το χειρότερο ραντεβού, τον Τροχό της Τύχης και τον ανταγωνισμό από τις φίλες της.

«Δεν θα επιδίωκα να αποκτήσω δεύτερο παιδί. Με τον ερχομό του παιδιού, δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή όπως παλιά.

Σημαντικότερο είναι η φίλια σε μία σχέση πάρα το σ..ξ. Δεν αρέσουν στον σύζυγο μου οι φωτογραφίες. Όταν κάναμε φωτογράφιση μαζί με την κόρη μας κάθισε λίγα μόνο δευτερόλεπτα, είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Παλιά μου σχέση, είχε εφαρμογή εντοπισμού για να βλέπει που είμαι. Είχα βγει ραντεβού και ο συνοδός μου δεν ήθελε να πληρώσει ούτε τον καφέ του. Γυρίζουμε σπίτι, σταματάει έξω από το σπίτι μου και κοιτάω με γουρλωμένα μάτια.

Βγήκε έξω και έκανε την ανάγκη του ακριβώς στην απέναντι πολυκατοικία. Απέναντι από το σπίτι είχαμε μία κουτσομπόλα κι έλεγα έχει γούστο… Εννοείται δεν τον ξαναείδα. Δεν μου δίνουν σημασία έξω, δεν με φλερτάρουν».

Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω επαφές με τον Πέτρο Πολυχρονίδη. Στον Τροχό της Τύχης μού έριχναν ευθύνες χωρίς να φταίω. Φίλες μου είπαν “για να βγεις μαζί μας πρέπει να βάλεις σακούλα στο κεφάλι”».

To άρθρο Τζούλια Νόβα: Με τον ερχομό του παιδιού, δεν έχεις το ίδιο κουράγιο για ερωτική ζωή όπως παλιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button