ΓυναίκαΟμορφιά

Νόνη Δούνια για τη λιποθυμία της στη βουλή: «Ήταν ένα καμπανάκι που μου χτύπησε»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Νόνη Δούνια, η οποία αναφέρθηκε στην πρόσφατη λιποθυμία της που προκάλεσε ανησυχία και την κρίση που είχε περάσει στον γάμο της.

«Να μην τρομάζετε. Ήταν ένα καμπανάκι που μου χτύπησε και μου είπε σταμάτα να τα κάνεις όλα αυτά και βάλε ένα φρένο κάπου. Έβαζα πάρα πολλά μέσα στη μέρα μου και πραγματικά έχω μάθει να είμαι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος και κάποιες φορές το σώμα μας μάς δίνει ένα σήμα και λέει κάνε λίγο πίσω. Το χειρουργείο που έκανα δεν συνδέεται με την λιποθυμία. Δεν φοβάμαι γενικά. Θέλω να βάλω τον εαυτό μου να κοιτάξει την Νόνη», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Πώς συντηρείται; Με σεβασμό στην ελευθερία του άλλου. Πρέπει να αγαπάς τον άλλον, όπως είναι. Εννοείται πως έχουμε περάσει κρίσεις. Τι είμαστε το τέλειο ζευγάρι; Δεν έχουμε μείνει ξεχωριστά αλλά βεβαίως θα διαφωνήσουμε και το 2018 περάσαμε μια κρίση γιατί δεν ήταν τα πράγματα γύρω μας έτσι όπως τα θέλαμε, οπότε αυτό ήταν δύσκολο χωρίς να σημαίνει ότι σκέφτηκα ποτέ ότι κινδυνεύει η σχέση μου με τον άνθρωπό μου».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button