Αθλητικά

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες των προημιτελικών του Conference League

Η ανάρτηση της UEFA στον λογαριασμό της στο Conference League, “δείχνει” ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της φάσης των “8” της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να υπερασπιστεί το 3-2 του “Καραϊσκάκης” κόντρα στη Φενέρμπαχτσε και ο ΠΑΟΚ να κάνει μια ακόμα ανατροπή στο Conference League -μετά την ήττα με 1-0 στην έδρα της Κλάμπ Μπριζ- προκειμένου να έχουμε για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δυο ομάδες μας στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Με ανάρτησή της, η UEFA παρουσίασε τη φόρμα των οκτώ ομάδων που βρίσκονται στα προημιτελικά του Conference League, “εμφανίζοντας” τα τελευταία πέντε ματς τους σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχουν. Οι δύο ελληνικές ομάδες είναι οι πιο φορμαρισμένες από τις οκτώ!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας με 4 νίκες και 1 ήττα (αυτή από την ΑΕΚ), ενώ ο ΠΑΟΚ ακολουθεί δεύτερος με 3 νίκες, 1 ισοπαλία (από την ΑΕΚ) και 1 ήττα (από την Κλαμπ Μπριζ).

Τρίτη σε αυτή τη λίστα της UEFA είναι η Κλαμπ Μπριζ με ρεκόρ 3-1-1 ενώ η Φενέρμπαχτσε είναι πέμπτη, με απολογισμό 3 νικών, 2 ηττών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button