Υγεία

Νεαρή κοπέλα κατήγγειλε τον φαντάρο φίλο της για βιασμό ανήμερα τα Χριστούγεννα

Πήγε να δει τον φαντάρο φίλο της  που ήταν σε άδεια, την ημέρα των Χριστουγέννων,  και εκείνος τη βίασε. Αυτό ανέφερε η 22χρονη στους αστυνομικούς σε τμήμα της Δυτικής Αττικής  όταν  την επόμενη ημέρα πήγε με την μητέρα της να καταγγείλει το βιασμό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία που παρουσιάζει η «Ζούγκλα»  η 22χρονη ισχυρίστηκε ότι στις εννιά το βράδυ των Χριστουγέννων  πήγε στο σπίτι του φίλου της .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν μπήκε στο σπίτι εκείνος την αγκάλιασε και άρχισε να τη φιλάει και στη συνέχεια την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα  και άρχισε να της βγάζει τα ρούχα.

Η κοπέλα –  όπως δήλωσε –  του έκανε σαφές ότι δεν ήθελε να συνευρεθεί μαζί του και προσπαθούσε ταυτόχρονα να ξαναντυθεί .

Όμως  ο 25χρονος δεν την άκουσε  και τη βίασε. Η κοπέλα προσπαθούσε να ξεφύγει χωρίς όμως αποτέλεσμα  εξαιτίας της σωματοδομής  του φίλου της ,σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 22χρονη βρισκόμενη σε σοκ  έφυγε από το σπίτι στις δέκα και μισή το βράδυ και την επόμενη ημέρα πήγε στους αστυνομικούς όπου και κατήγγειλε τον βιασμό της.

Η κοπέλα εξετάστηκε από ιατροδικαστή  όπου από την πρώτη εξέταση δεν εντοπίστηκαν κακώσεις ενώ λήφθησαν και δείγματα  για εξέταση DNA .

Ο 25χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή αμέσως μετά τα Χριστούγεννα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Ο ίδιος δεν αρνήθηκε την πράξη τονίζοντας ότι έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας με την οποία όπως παραδέχεται και η ίδια διατηρούν ελεύθερη σχέση από τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το λόγο έχει τώρα η Δικαιοσύνη καθώς η υπόθεση παραμένει ανοιχτή.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button